Pluktuin Bakkum

Zelf een mooi boeket plukken? Dat kan in de Pluktuin Bakkum. Van het vroege voorjaar tot en met de herfst pluk je hier bloemen met de seizoenen mee. Dat begint met tulpen en andere bollen en dan de pioenrozen. In de zomer is er een enorme keus aan verschillende soorten snijbloemen, zonnebloemen en het seizoen wordt afgesloten met de dahlia.

 

Emmer, schaar en gaan.

Bij de Pluktuin Bakkum is het heerlijk laagdrempelig. Bij de kas staat een bord met wat huisregels en vervolgens pak je een snoeischaartje en een emmer en loop je de bloemenvelden in. Daar pluk je wat jij mooi vindt en als je uitgeplukt bent reken je af. Voor een gemiddeld boeket ben je ongeveer 7 euro kwijt. Je bloemen worden keurig in folie verpakt en helemaal happy ga je met je veldboeket naar huis.

  

Uitstapje 

De Pluktuin Bakkum is een leuk uitstapje. Samen met je vriendin(nen), je moeder en ook voor kinderen. Er worden zelfs kinderfeestjes georganiseerd.

 

De pluktuin ligt midden tussen de landerijen, vlakbij het strand van Castricum (Bakkum) en Egmond. Ook het Noord-Hollands Duinreservaat is om de hoek. De pluktuin is goed te combineren met een dagje aan zee of een heerlijke wandeling in het bos. En zoek je een leuk plekje om een hapje te eten of een drankje te doen? Dan is Het Ruiterhuys een leuke uitvalsbasis.


Pluktuin Bakkum | Limmerweg 5c | 1901 ME Castricum | website
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13-16 uur
LET OP! Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.