Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Vorige week had ik mijn eerste persevent! Het was voor de lancering van een nieuw product van Karvan Cévitam in samenwerking met Victor Mids van #Mindfuck. Viel ik even met mijn neus in de boter! Victor is cute en tegelijkertijd onuitstaanbaar want hoewel ik met mijn snuf bovenop zijn trucjes zat heb ik ze niet kunnen ontrafelen.

Vandaag laat ik je mijn verslag van deze ontzettend leuke dag zien. Kijk je mee?

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Aan het eind van de ochtend werden we verwacht bij East57.  Dit is een bijzonder horeca en retail concept in Amsterdam Oost. Een combinatie van koffiebar, deli/winkel, restaurant én wijnbar met een lokale en levendige sfeer.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good LifeWe werden hier verwelkomd met koffie- en theecocktails, met of zonder alcohol. Wow! Dat is nog eens goed je dag beginnen. Mijn theecocktail smaakte heerlijk en zag er ook nog eens heel feestelijk uit. Volgens de charmante barista dé trend voor dit jaar.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

All Bloggers on board! Met een authentieke bus gaan we een tourtochtje maken. Bestemming onbekend. Grote verrassing is dat Victor Mids ook aan boord is. Tijdens de rit neemt hij groepjes bloggers apart om ons ‘om de tuin’ te leiden met zijn trucjes.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Hoewel ik bijna bij hem op schoot zat is mij niet gelukt uit te vogelen hoe hij dat toch deed. Ik moest één kaart trekken uit een stapeltje kaarten. Harten vrouw. Victor nam de kaart terug en scheurde er een hoekje af.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Deze moest ik als bewijs bewaren. De kaart ging weer terug in het stapeltje. Vervolgens vroeg hij mij een keus te maken uit drie stukken fruit die voor hem lagen. Ik moest aangeven welke er weg moesten. De banaan en de kiwi koos ik. De sinaasappel bleef over. Dit is volgens mij de Mindfuck….. Niet kiezen welke je wilt maar weghalen welke je niet wilt.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good LifeHij pakte een mes en sneed de sinaasappel open. En daarin zat de harten vrouw. Met een hoekje eruit!!!! Gekmakend…

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good LifeMijn bewijsstukje paste precies in het hoekje. BIZAR!

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

De bus bracht ons naar PLLEK op de NDSM werf. Een heel ruige plek, tussen de kranen, loodsen en containers. Daar ligt een heel gaaf terras verborgen aan het IJ.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

En we hadden mazzel want het was GEWELDIG weer.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Nog even geen Karvan Cévitam….

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

In de loods waren lange tafels stijlvol gedekt voor de lunch. En veel water….

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Victor maakte er een spetterende show van om het nieuwe product, Karvan Cévitam GO, te presenteren. Jammer genoeg heb ik daar geen foto’s van want ik zat in het complot van Victor. Voordat we de loods ingingen nam hij mij apart en ik moest weer een kaart uit de stapel halen. Hierop stond de smaak aardbei. Ik bedacht mij nog dat het nou net mijn minst favoriete smaak was….. Victor mocht de kaart niet zien en ik moest hem goed in gedachten houden. Hij liet mij nog zien dat op de andere kaarten andere vruchten stonden.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Tijdens de lunch liet hij een groot glas limonade verdwijnen in een klein glaasje. De opwarmer naar het product dat ook van groot naar klein gaat. En toen moest ik de smaak onthullen waarna hij de nieuwe Karvan Cévitam GO in de smaak AARDBEI met veel vlammen en rook tevoorschijn toverde.

KC onthul

En daar is hij dan. Het kleine flesje waar het allemaal om ging.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

De Karvan Cévitam GO oftewel KC GO. Een klein en mooi vormgegeven meeneemflesje. Handig voor onderweg, op het werk, naar school of tijdens het sporten.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Voldoende water drinken is goed voor je maar dat water komt je op een gegeven moment ook de neus uit. En dan is het handig om de KC GO bij je te hebben want waar je ook bent…. overal kun je smaak aan je water geven.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Het flesje doseert precies de hoeveelheid voor een glas water. En omdat de siroop super geconcentreerd is geeft dat precies dat lekkere fruitige smaakje . Persoonlijk vind ik het lekkerder om eerst een squeeze in een leeg glas te doen en het dan met water te vullen. De smaak is dan beter verdeeld en lekker subtiel.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

En hoe handig om even het water in je flesje van een smaakje te voorzien.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Er zijn vijf verschillende smaken. Strawberry, Cactus Lime, Red Fruit, Ice Tea Lime en Lemon. Handig om in je tas te hebben. Ze zijn klein, licht en lekken niet. Zelfs niet als de dop open is.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Eén klein KC GO flesje is goed om zes liter water van smaak te voorzien wat neerkomt op zo’n dertig glazen of vijftien drinkflesjes. Daarnaast bevat het ook aanzienlijk minder calorieën dan normale limonadesiroop.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

En toen was er KC GO….. Uitvoerig getest en nabeschouwd. Het is even wennen omdat het niet te vergelijken is met de limonadesiroop zoals wij die kennen. Het is veel minder zoet en je water kleurt ook niet heel diep. Ik vind het lekker en ik drink met KC GO sneller even een glas water tussendoor. Lemon is mijn favoriet. Die zit dan ook standaard in mijn tas.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

De lunch was overigens ook heerlijk. Eerst een soepje en daarna schalen met luxe belegd boerenbrood.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

Aan al het leuke komt een eind. De bus stond ons alweer op te wachten om ons terug te brengen naar EAST57. Ik heb een super middag gehad, leuke mensen ontmoet, nieuwe hotspots ontdekt en kennis mogen maken met een mooi nieuw product.

Voor thuis kreeg ik alle smaken mee die gelijk uitgetest werden door de pubers. Die vonden het vet cool en de KC GO’s werden meteen ingepikt om mee naar school te nemen. Met succes want er worden al heel wat flesjes water op school van een smaakje voorzien.

Persevent Karvan Cévitam GO | ENJOY! The Good Life

De Karvan Cévitam is vanaf april te koop in de supermarkt en zullen ongeveer 2,99 per stuk gaan kosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.