Als je bij ons over de drempel stapt loop je tegen een wand vol lijstjes aan. Alles wat belangrijk is in mijn leven hangt daar. En dat zijn niet alleen mensen maar ook plaatsen of dingen die bijzonder voor mij zijn. Ik had gedacht dat ik de foto’s in de lijstjes af en toe zou vervangen maar ze hangen er al jarenlang met dezelfde inhoud.

Entree lijstjes close up gang

Onder andere foto’s van de kinderen. Dat ze nog heel klein waren. Heerlijk vind ik het om die mollige babyfoto te zien, die gekke bek, een oude schoolfoto, een tandeloze glimlach. Af en toe even mijmeren bij ‘mijn’ muurtje. Heel even terug naar de tijd dat ze nog zo heerlijk klein waren. Om dan ruw uit je mijmering gehaald te worden…. MAM!!!!!, waar zijn mijn fietssleutels!!!!! Schatje, kijk even op mijn rug. Misschien hangen ze daar???

entree gang overzicht

De lijstjes hangen niet altijd even recht maar dat is ook niet erg. Het leven is ook nooit een rechte lijn. Daar heb ik mij heel lang aan gestoord maar nu vind ik het eigenlijk wel grappig als er een lijstje een beetje scheef hangt.

entree

Ik denk dat ik in het najaar de inhoud eens ga veranderen. Op Pinterest zijn zoveel mooie spreuken en plaatjes te vinden. En dan de kleur van de muur een vrolijk kleurtje geven. Een beetje verandering op zijn tijd kan geen kwaad 🙂

Op de wand hangen RIBBA lijstjes van IKEA in verschillende afmetingen.

ENJOY! your memory moments.

 

 

 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Mooi zeg! Sfeervol!

  augustus 29th, 2014 7:52
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.