COCA-COLA by OPIOPI en COCA COLA. Twee klassiekers die samen komen. Om eerlijk te zijn snap ik niet helemaal wat de verbindende factor tussen die twee is maar er is wel een leuke assortie van OPI nagellakjes uitgekomen onder de naam ICONS of HAPPINESS.

opi cocacola voor

Nog niet eerder heb ik OPI nagellak gebruikt dus dit is een mooie kans op wat lakjes uit te proberen. Negen uitéénlopende kleurtjes en een Top Coat.

opi

De lakjes hebben een inhoud van 3,75 ml. Daar kun je evengoed nog heel wat keren je nagels mee lakken. De rode Coca-Cola red was gelijk mijn favoriet. Ik lak niet zo vaak mijn nagels. Vergeet het gewoon. En als ik dan eindelijk lak is het meestal knalrood op heel kortgeknipte nagels.

opi cocacola binnen

De kleurtjes zijn gebaseerd op de drankjes uit de Coca-Cola familie zoals Fanta, Cherrie coke etc. De verpakking ziet er trouwens wel heel commercieel uit.

opi nagellak

De kleurtjes zijn heel verschillend. Van nudetinten tot heel uitgesproken en van mat tot glitterlak.

opi cola

Elk lakje heeft een heel toepasselijke naam en omschrijving. Mijn rode heet dus Cocoa-Cola red en staat omschreven als Classic red, always in style, always perfect. Maar ook kleuren als Green on the runway, a grape affair of wat dacht je van Sorry, I’m fizzy today. Grappig bedacht.

opi nagellak op

Tsja…. en dan krijgt de damespuber het pakje in de smiezen…… Gelijk ingepikt en lakken maar. Ze heeft op elke vinger een kleurtje gedaan. Toch handig om ze allemaal even goed te bekijken. Oei, Today I accomplished zero (zwart met rode sparkles) is echt geweldig als je een feestje hebt.

opi coca

Ik ben erg tevreden over de lakjes. Ze zijn mooi aan te brengen. Er zitten een paar kleurtjes tussen die minder goed in één keer dekken maar ik gebruik altijd twee laagjes lak. De rode heb ik nu al een aantal dagen op en zit er nog steeds mooi op. Zelfs zonder top coat.

Wil je de lakjes ook bestellen? Ik heb ze hier besteld incl. verzendkosten maar heb ze inmiddels hier in de aanbieding gezien.

 

 

 • Avatar
  Jenn
  http://jennnsfigments.com

  Mooie kleurtjes, die zwart met rood vind ik echt geweldig!

  september 23rd, 2014 14:42
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Hele leuke kleurtjes inderdaad. Die zwart met rood vind ik ook mooi 🙂

   september 23rd, 2014 20:33
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.