APPIE TODAY | ENJOY! The Good Life

Online tv met APPIE TODAY – Sponsored

De grootgrutter die op de kleintjes let, Albert Heijn, heeft weer iets nieuws. Online televisie voor en door klanten en medewerkers. De Social Media Zender van Albert Heijn die het geluid van vandaag brengt in de vorm van vloggen, informatieve video’s en andere interessante items.

Elke dag verse content over lekker en gezond leven:

  • Verrassende serie’s
  • Boeiende reportages
  • Hylarische interviews
  • Opkomend talent

Vandaag komen ze naar je toe en morgen beslis jij waar ze heen gaan om je te informeren, inspireren, entertainen, ontroeren en laten lachen.

Dit is niet zomaar een YouTube kanaal waarin recepten worden gedeeld en producten worden promoot. Albert Heijn wil meegaan met zijn tijd en de jonge klant bereiken en wellicht zelfs de klant van de toekomst, met dit online televisie kanaal.

Wat kan je zoal verwachten? Bijvoorbeeld boeiende reportages zoals deze in Ontdek de trend’ over tosti’s. In de video neemt de reporter je mee naar ‘De Tostibar’ waar hij zich gaat wagen aan een tosti ‘Next level’ met truffelkaas, uiencompôte, pousse de lette (jonge blaadjes snijbiet) en rosbief. Ik kreeg enorme trek van de video en wil deze tosti snel eens uit gaan proberen!

Verder kun je onder andere blogs verwachten als Blij met Sjoerd’ de vrolijke vakkenvuller Sjoerd, die Syndroom van Down heeft en Bakkie Today’ over de beslommeringen rondom de welbekende koffiecorner bij Albert Heijn en welke ik zelf hilarisch vind?….. zijn de filmpjes ‘Ik ken dit niet’ waarin bijvoorbeeld kinderen dingen voorgeschoteld krijgen die ze niet gewend zijn. Echt té grappig!

Ik ben benieuwd wat jij van Appie Today vindt? Of je al eens één van de filmpjes hebt gekeken en of je om sommige net zo hebt moeten lachen als ik….. Laat je een berichtje hieronder achter?

Deze blogpost is gesponsord  door Albert Heijn maar geheel geschreven vanuit mijn gedachten.

ENJOY! Appie Today

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.