Online fashion shoppen met een persoonlijke stylist

Met de komende feestmaand in zicht, wordt het ook tijd om na te gaan denken over welke outfit we tijdens de feestdagen gaan dragen. Aangezien ik een echte internet shopper ben en het druk gaat worden met de te bezorgen postpakketjes, leek het mij verstandig om alvast wat inspiratie op te gaan doen.

Blouse

Ik had al een geweldige zwarte blouse op het oog van een prachtige broderie anglaise stof. Dat is zowel feestelijk, stijlvol, als ook een klein beetje spannend door de vele gaatjes die in de stof verwerkt zijn. Daaronder had ik een chique zwarte body in gedachten. Mijn feestkleding leek al bezegeld. Toen ik op bestellen wilde drukken, zag ik helaas dat vele met mij dit een geweldig idee vond, want de blouse was uitverkocht op een enkel maatje ‘petite’ na. Dat was enorm balen en er ontstond lichte paniek. Dit was waar ik mijn zinnen op had gezet. Zie maar eens iets te vinden wat dat nog kon evenaren.

Speciale item

En zo speur ik dus al even het web af naar dat speciale item. Ik vind het lastig. Ik heb een uitgesproken smaak, houd van stijlvolle kleding, maar moet altijd rekening houden met mijn financiën en mijn figuur. Daarnaast kan ik sinds het enkel incident ook geen hakken meer dragen. Een jurkje is daardoor uitgesloten omdat een paar sneakers eronder niet bepaald elegant is. Het is dus nog best even een uitdaging om dé outfit te vinden.

Mode inspiratie

Wat wel helpt zijn de inspirerende artikelen van onze mode redacteur Martine. Zij zorgt altijd voor weer een nieuwe kijk op mode. Al veel ideetjes heb ik opgedaan uit haar mode blogs. Dus die ga ik er maar weer eens bijpakken, om inspiratie op te doen. Eigenlijk zou ik wel een stylist willen. Die precies weet wat ik mooi vind en wat past bij mijn figuur en mijn budget. Dat zij eens per maand met wat setjes aan komt zetten en dat ik dan fijn alles door kan passen en kan kiezen wat ik graag wil houden.

Personal stylist

Laatst zag ik dat je bij Zalon.nl online kunt shoppen met een stylist. Na het aangeven van je voorkeuren gaat een persoonlijke stylist dan voor je aan de slag, waarna je je outfit in een box thuisgestuurd krijgt. Dat lijkt mij wel wat. Ik ben namelijk heel erg benieuwd wat ik dan zou ontvangen. Misschien wel mode items die ik normaal nooit zelf zou uitzoeken, of die ik niet bij mij vind passen. Vaak als je iets aantrekt kan het je toch overtuigen dat het leuker staat dan je aanvankelijk gedacht had.

Heb jij al eens geshopt met een online stylist? Leuk als je jouw ervaring hieronder in de comments wilt delen!

ENJOY! online shopping

Beeld: Zalon.nl

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.