De Nom nom nom tag is bedacht door het feel-good blog Team Confetti. Ik heb hem al heel wat keren voorbij zien komen. Dus leek het mij ook leuk om deze in te vullen.

Wat kook je het liefst (en veel te vaak)?

Ik vind koken erg leuk dus kook en bak van alles en nog wat. Maar wat heel regelmatig op tafel komt zijn allerlei pasta’s. De pasta peertjes/gorgonzola is favoriet.

pasta peer2

Wat vind jij lekker, dat verder iedereen vies vindt (en andersom)?

Ik vind vis heel erg lekker. Mijn kids gelukkig ook maar ik vind het altijd onbegrijpelijk als ik gasten heb die niet van vis houden. Verder lust ik vrijwel alles. Ik ben niet erg kapot van sperziebonen.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?

Ik vind uit eten heel erg leuk en doe dat ook met regelmaat. Maar er is geen enkel restaurant waar ik elke dag zou willen eten. Om eerlijk te zijn vind ik het geen straf om thuis te eten. Er zijn zoveel geweldige kookboeken en recepten op blogs en internet te vinden dat het elke dag een feestje is om iets lekkers op tafel te toveren.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?

Een vers veelgranen pistolet besmeerd met citroenmayonaise en belegd met kipfilet, tomaat, uitgebakken ontbijtspek, avocado een eitje en een beetje peper en zout. Eh…. hoe zullen we dat eens noemen….

Deel een handige kooktip

Ik hoor weleens dat men het lastig vindt een avocado te ‘slachten’. Voor mij heel simpel…… Snijdt een avocado in de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. De pit kun je makkelijk verwijderen door het mes erin te slaan. Dan trek je de pit er zo uit. Moet je wel goed slaan want ik heb laatst bijna mijn vinger afgehakt met deze tip…. Dus misschien toch niet zo’n goede tip….

Wat staat er nog op je food baking bucket list?

Foccacia maken en meer Oosters koken. En….. een leuke man die heerlijk kan koken.

kookman

Zelf koken/eten bestellen/buiten de deur eten

Omdat ik zelf vrijwel altijd kook vind ik het erg gezellig en lekker om af en toe buiten de deur te eten of bij anderen te gast te zijn. Ik ben geen fan van fastfood dus eten halen doen we zelden.

Ben je ergens allergisch voor?

Nee, gelukkig niet 🙂

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?

Veel gerechten met tomaat en heel gezond eten. Hoewel dat laatste gelukkig weer een beetje begint af te zwakken want de lekkerste recepten zijn niet altijd healty proof.

tom1

Wat is je favoriete toetje?

Ik ben niet zo’n fan van toetjes maar als ik er dan één moet noemen…… Chocolade, Framboos Pavlova van Nigella!

pavlova

Leuk als je de Nom, nom, nom vragen overneemt…. Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.