Al enige tijd kijk ik naar de afleveringen van Modern Family op Netflix. Ik lig regelmatig helemaal in de kreukel van het lachen om deze maffe familie. Ik wil deze tv-tip daarom graag met jullie delen.

De serie geeft een hilarische kijk op het leven van drie gezinnen die samen één grote familie vormen. Hun onderlinge samenhang en de vele herkenbare situaties uit het gewone dagelijkse leven maakt deze serie zo geniaal. Niet voor niets bekroond met een Emmy en een Golden Globe.

Waar het om draait…..

Gezin 1: Pater familias Jay Pritchet die opnieuw getrouwd is met de veel jongere Gloria Delgado (geweldig!). Zij is afkomstig uit Colombia en heeft al een zoon uit een vorig huwelijk: Manny.

Gezin 2: Claire is de oudste dochter uit het eerste huwelijk van Jay en is getrouwd met Phil. Samen hebben ze drie kinderen: Haley, Alex en Luke.

Gezin 3: Mitchell is Jays enige zoon. Hij is homoseksueel en heeft al vijf jaar een relatie met Cameron Tucker. Samen hebben ze een Vietnamees dochtertje geadopteerd: Lily.

 

 

 • Avatar
  iliveformydreams.com
  http://www.iliveformydreams.com

  Ik heb dus maar 1 aflevering ofzo gezien van deze serie. Niet echt iets voor mij, ik ben meer van de crime 🙂

  juni 4th, 2014 19:57
  Reply
  01
  • Avatar
   enjoythegoodlifeblog
   http://enjoythegoodlifeblog.wordpress.com

   Zo zie je maar…. smaken verschillen 🙂 Ik denk ook dat het vooral leuk is als het herkenbaar voor je is. Heb je nog een crime tip?

   juni 5th, 2014 7:05
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.