MAKKELIJKE MAALTIJD #ZALM NOODLES | ENJOY! The Good Life

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar als het warm weer is heb ik niet al teveel trek om te eten. En al helemaal niet om al te lang achter het fornuis te staan. Het liefst eet ik makkelijke en snelle gerechtjes die licht verteerbaar zijn zoals:

Sinds kort is deze zalm noodle maaltijd zwaar favoriet hier. En zeker ook bij mij want hij is in een handomdraai gemaakt. En….. je hebt maar een paar ingrediënten nodig.

MAKKELIJKE MAALTIJD #ZALMNOODLES | ENJOY! The Good Life

Wat heb je nodig voor 3-personen. Let op: we gaan voor de makkelijke maaltijd. Dus….. snijd ik de groente niet vers maar gebruik ik roerbakmix en zalm die ik altijd in de diepvries in voorraad heb (2 stukjes, 250 gram). Heb ik meer tijd dan snijd ik prei, rode ui en champignons vers en haal ik verse zalm bij de visboer.

  • Zak (400 gram) roerbakmix met (kastanje) champignons
  • Diepvrieszalm 250 gram
  • 3 el wokolie
  • hele flinke scheut ketjap Manis
  • sap van 1 citroen
  • 3 el honing
  • peper en zout
  • Pakje Conimex Woknoedels

Snijd de zalm in blokken en zet ze minimaal drie uur in de marinade van ketjap, citroen, honing en peper & zout. Zet een pan met ruim water op het vuur en breng dit aan de kook. Ondertussen verwarm je in de wok/hapjespan de wokolie en wokt hierin heel snel de wokgroente. Bak dit naar gelang je lekker vindt. Voeg dan de uitgelekte zalm toe en laat die een paar minuten meebakken. Ondertussen kook je in twee minuten de woknoedels. Als de zalm net aan gaar is voeg je de marinade toe en als de noedels klaar zijn die ook erbij en alles goed door elkaar husselen. Voeg eventueel naar smaak nog ketjap, peper of zout toe. En aanvallen maar!

MAKKELIJKE MAALTIJD #ZALM NOODLES | ENJOY! The Good Life

ENJOY!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.