Met de Magic Brush in een handomdraai je haar klaar.

Met de damespuber ben ik op een punt aangekomen dat zij dingen ineens van mij gaat confisqueren. Tassen zijn niet meer veilig, beauty producten, sieraden, etc. Zelfs kleding, hoewel zij een kabouter maat heeft en ik die van een walrus. Oversized is ‘the bom’. Ook zag ik haar ineens de deur uitstappen op mijn nieuwe Nike’s. Maat groter geen probleem blijkbaar.

Andersom wordt het een ander verhaal. Hoewel zijn een leuke kledingsmaak heeft, is downsizen geen optie. Niemand wil erbij lopen als een ingebonden rollade. Toch maak ik ook weleens gebruik van de tools van de pubers. Zo hebben zij de laatste Iphone modellen, die maakt geweldig mooie foto’s. Dus tot hun grote ergenis, gebruik ik die een enkele keer om een kiekje te maken en zo kan ik het toestel gelijk even testen. De damespuber gebruikt geweldige beauty producten. Hoewel ik verknocht ben aan mijn eigen merken, wil ik nog weleens een favoriet merk van haar uitproberen.

 

Magic Brush

Laatst bestelde ze een Magic Brush föhn, krulborstel bij onze vrienden van Bol.com. Ik probeerde haar er van te weerhouden want in mijn leven heb ik er ook al tig versleten. Nooit is iets een succes gebleken en nog altijd is de föhn met losse krulborstel het beste. Zij is blijkbaar een beetje motorisch gestoord en zit altijd in de knoop met föhn, snoer, borstel en haar.

Dus ging ze op zoek naar een succesnummer. En die vond ze. Hoewel ik het apparaat afkraakte. De kleur stond mij niet aan en het kon toch nooit iets zijn voor die prijs. Zij had daar allemaal maling aan. Wie betaalt, bepaalt!. En gelijk heeft ze. Ik moet eerlijk zeggen dat ik met lichte jaloezie keek hoe zijn in een wip een prachtig gestyled kapsel had.

 

 

Dus toen zij gevlogen was ben ik er in een onbewaakt ogenblik toch even mee aan de slag gegaan. En ik moet toegeven, het is een topper. Het stylen gaat snel en je haar wordt prachtig stijl, glad en glanzend.

 

Ik heb geprobeerd of zij een review wil schrijven, maar daar was ze niet voor te porren. Ook mocht ik geen foto van haar maken. En aangezien mijn selfies afschrikwekkend zijn, moet je ons maar op ons woord geloven. Deze Magic Brush One Step Hair Dryer is een gouden tip en wil ik graag met je delen. Als je nog op zoek bent naar een goede manier om je haar te stylen is deze dus een aanrader.

Je besteld hem makkelijk, snel en lekker voordelig voor € 23,50. Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt.

Op zoek naar meer fijne beauty producten? 

APOTEK huidverzorgingsproducten | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Apotek huidverzorgingsproducten

 

HEMA verzorging mirror oogcreme

 

 

♥  HEMA Oogcrème

 

ACQUA DI BOLGHERI | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Acqua di Bolgheri

 

Meer beauty artikelen ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

♥ Opslaan op Pinterest ♥

ENJOY! this fabulous styling product

Beeld: ©ENJOY! The Good Life en Bol.com
Dit is geen sponsor artikel. Goede tips delen wij graag met jou als lezer. Wel ontvangen wij een klein percentage van de verkoop via de affiliate link. Voor jou als lezer/koper maakt dat geen verschil in de prijs.

 

 

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.