Mag ik even door de grond zakken? | ENJOY! The Good Life

Mag ik even door de grond zakken?

Ken je dat?! Zo’n moment dat je hoopt dat je even door de grond mag zakken. Blunders! En doe die wenkbrauwen nu maar weer naar beneden want natuurlijk hebben jullie dat ook behoorlijk vaak, met regelmaat…, soms?, oké sporadisch dan! Iedereen maakt weleens een megablunder. Dus jij ook 🙂

Weet je nog?

Vroegâh…. had je de Amerikaanse advocaten serie Ally McBeal. De Goldies onder ons zullen zich deze serie nog goed kunnen herinneren. Ik was groot fan van Ally. Ze was zo onhandig en wist zich in zulke pijnlijke situaties te begeven dat ik regelmatig van de bank af rolde van het lachen. Nog altijd vind ik het jammer dat de serie er niet meer is. Wat mij betreft mag Ally McBeal tijdens de komkommermaanden op televisie herhaald worden. Lekker genieten van de humoristische situaties waarin Ally en haar kantoorgenoten weer verzeild raakten.

Social Media

Eigenlijk valt het bij mij de laatste tijd best mee. Afkloppen op hout! Behalve dan dat ik van week nog, per ongeluk, een bericht plaatste op het prikbord van een wildvreemde. Gelukkig had ik het gelijk in de smiezen, maar ik kreeg een behoorlijke wegtrekker. In blinde paniek zocht ik naar een manier om dat bericht te verwijderen en had ik zomaar eens de tegenwoordigheid van geest dat het nog lukte ook. Hetgeen vrij uniek is want ik ben een ongelooflijke sukkel als het om Social Media gaat. Niemand heeft die blunder gelukkig waargenomen.

Blooper

Zo had ik ook eens zo’n avond, dat ik een volgeboekt restaurant binnenkwam, en ik het gevoel had dat iedereen naar mij keek. Wat overigens ook zo was. Oh man, ik voelde mij geweldig. Ik zag er vast fantastisch uit daarom keek iedereen naar mij. Ik nam heel zelfverzekerd plaats aan onze gereserveerde tafel, gooide mijn haar nog eens naar achter en bestelde als vrouw van de wereld een aperitief. Mijmerend dat dit een geweldige avond zou worden. Ik ontwaakte uit mijn bubbel omdat ik op mijn schouder getikt werd door de dame die achter mij zat. Ze fluisterde mij subtiel in het oor dat mijn prijskaartje uit mijn blouse hing. OMG, nee!

Terwijl ik het prijskaartje ter grootte van een A4-tje weer in mijn blouse probeerde te proppen, ondertussen gadegeslagen door het hele restaurant, zag ik ook nog eens dat er een heel grote rode stikker opgeplakt zat van de uitverkoop. Nu 10 euro! Weg zelfvertrouwen en weer fijn met de beentjes op de grond. We hebben er uiteindelijk een enorme lol om gehad. Zo ook de gasten in het restaurant. Ach…. ik kan inmiddels smakelijk lachen om mijn eigen blunders.

First impression

Mijn grootste blunders maakte ik overigens in de tijd dat ik nog bezeten was van het internet daten. Na wat heen en weer mailen, chatten, appen en bellen kwam daar dan het eerste afspraakje. Laat ik zeggen….. ‘You never get a second chance to make a first impression‘ Nou, daar ben ik heel goed in! Wie weet deel ik die nog eens met jullie 😉 Gelukkig date ik tegenwoordig alleen nog bij heel hoge uitzondering dus loopt mijn leventje redelijk soepel. Wat blunders betreft dan……

Ben jij ook zo’n blunderaar? Wat is jou grootste blunder ooit? Of ben jij miss/mrs/mr Perfect?

 • Avatar
  AlettA

  Yup, laatst nog….als er aan terug denk vliegt het schaamrood me op de wangen en krijg ik weer klotsende oksels…. beantwoord een telefoontje op mijn werk. Hoor de naam en zoek deze op in het systeem. Daar kun je direct zien of het een man of vrouw betreft. De stem klonk m.i. vrouwelijk…. dus ik sprak de persoon aan met mevrouw, terwijl het een meneer was. OEPS.

  april 22nd, 2018 8:53
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Haha…. vreselijk genant hè! Gelukkig kun je er later wel om lachen toch?

   april 24th, 2018 7:25
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.