Watermeloen met mozzarella.
Een heerlijk nazomerse lunch. Makkelijk te maken, gezond en heel smakelijk.
Wat heb je nodig:
- een grote plak van een watermeloen van ongeveer een centimeter. De schil verwijderen.
- 4 a 5 plakken mozzarella (buffel)
- verse basilicum fijngehakt (ong. 1 tl)
- verse munt fijngehakt (ong. 1 tl.)
- walnoten fijngehakt (ong. 1 tl)
- amandelen fijngehakt (ong. 1 tl)
- peper en zout
- olijfolie
Snijd uit het midden van een watermeloen een plak van ongeveer een centimeter. Verwijder de schil netjes zodat er een mooie schijf ontstaat. Leg deze plat op een bord. Leg daarop in het midden in een waaier de plakjes mozzarella. Strooi de kruiden en noten hier overheen. Peper, zout en een scheutje olijfolie en klaar! Smullen maar…..
ENJOY! your lunch.