Logeren in een Tiny House? Dat kan!

Ben je net als ik enthousiast over Tiny Houses? En zou je weleens willen ervaren hoe dat is om op een kleine ruimte te leven? Dat kan in de Wikkelhouses van Stayokay. Deze moderne, kleine huisjes staan midden in de natuur: aan het water bij Stayokay Dordrecht in De Biesbosch, in het bos bij Stayokay Apeldoorn en sinds kort aan een bos en weiland bij Stayokay Gorssel.

Bijzonder overnachten

Feitelijk slaap je in een huisje van karton, hoe grappig is dat! In the middle of nowhere, dichter bij de natuur ga je niet komen. Heerlijk als je op zoek bent naar veel privacy en je even terug wilt naar de basis. Geen wifi of televisie. Maar wie heeft dat nodig als alles om je heen een levend schilderij is. En heb je toch het gevoel dat je aan het verpieteren bent? Dan is de gezelligheid van een hostel altijd om de hoek.

Beschikbaarheid en boeken

Overnachtingen in het wikkelhouse zijn te reserveren via de website van Stayokay. Het minimale verblijf is 2 nachten. Doordeweeks zijn de huisjes vanaf € 140,- per nacht te boeken en in het weekend vanaf € 145.- per nacht. Dat is inclusief ontbijt, opgemaakte bedden en handdoeken.

Over Stayokay

Stayokey bestaat dit jaar 90 jaar. Ooit begonnen als Jeugherbergen voor jongeren om ze de mogelijkheid te bieden om zelfstandig op pad te gaan en de plattelandscultuur en natuur te ervaren en anderen te ontmoeten. Niets doet meer denken aan die muffige onderkomens uit die tijd. Inmiddels is Stayokay een hostelketen geworden, dat zich aangepast heeft aan de tijd en bestemd is voor alle generaties. De sociale en ongedwongen sfeer is wel gebleven.

Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland op zo’n 22 verrassende locaties. Van de Achterhoek tot Amsterdam . Voor gasten uit binnen en buitenland een ideale plek om te overnachten. Slapen kan op een privé kamer of op gedeelde kamers. Het is maar net hoeveel waarde jij aan privacy hecht. Daarnaast vinden er vaak feestelijke en zakelijke events plaats. Stayokay laat graag een duurzame en sociale footprint achter.

Op zoek naar meer artikelen over Tiny Houses?

BINNENKIJKEN: Tiny House | ENJOY! The Good Life

 

 

Binnenkijken in een Tiny House

 

 

 

Een bijzonder Tiny House

 

Bijzonder wonen #TINY HOUSES | ENJOY! The Good Life

 

 

Bijzonder wonen #Tiny House

 

Meer traveltips ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! staying in a tiny house.

Beeld: Stayokay by Taco van der Werf.

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.