HEMA agenda 2015

Deze post is waarschijnlijk ‘mosterd na de maaltijd’ want de meeste van jullie zullen inmiddels wel al een agenda voor 2015 hebben of je agenda op je Smartphone bijhouden. Maar ik zou nog even terugkomen op de agenda van de Hema. Ik weet het…. ik ben hopeloos ouderwets met mijn papieren agenda.

HEMA agenda weekend

Na een jaartje digitaal prutsen, afspraken en verjaardagen vergetend leek het mij voor mezelf en voor mijn omgeving beter dat ik weer lekker ouderwets in een agenda ging krabbelen. En om eerlijk te zijn vind ik agenda’s, net als schrijfboekjes, ontzettend leuk.

HEMA agenda tabblad

Lekker overzichtelijk de week plannen. Ik schrijf bijvoorbeeld ook meestal de hoogtepunten van de dag in mijn agenda. Dat is handig als je iets terug wilt zoeken maar ook voor mijn wekelijkse snapshots heel overzichtelijk. Ik ben na een week vaak al vergeten wat ik aan het begin van die week gedaan heb. Verder vind ik het heerlijk om, als ik bijvoorbeeld aan de telefoon ben, tekeningetjes in mijn agenda te krabbelen.

HEMA agenda tab3

De agenda die ik nu van de Hema heb is vrolijk, overzichtelijk, licht, leuk en heel betaalbaar. Hij is in de kleuren naturel, grijs, roze en zeegroen. Kleurtjes die mij blij maken. De week is verdeeld over twee bladzijden dus er is veel ruimte om afspraken te plannen en in een oogopslag zie je wat je te doen staat. Elke week heeft een kalender van de betreffende maand onderaan de bladzijde.

HEMA agenda insteekhoesje

Her en der in de agenda zitten kartonnen en transparante insteekhoesjes waar je een leuke foto, kassabonnetjes of visitekaartjes in kunt bewaren. De voorkant van de agenda is ook een insteekhoes met standaard een spreuk erin maar die kun je ook vervangen door een andere quote of een leuke foto.

HEMA agenda bladwijzer

Ik ben blij met mijn handige agenda. Als je hem ook wilt bestellen kan dat hier bij de HEMA online. Voor 6,95 euro heb je een leuke ‘ouderwetse’ papieren agenda.

HEMA agenda lay

ENJOY!

 

 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Ik heb ook nog zo’n heerlijk ouderwetse agenda. Niet die van de Hema, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker schrijven mét een pen óp papier. Heerlijk!

  januari 2nd, 2015 15:49
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Wat fijn…. nog een ouderwetse medestander 🙂

   januari 2nd, 2015 22:14
   Reply
   02
 • Avatar
  Jenn
  http://www.jennnsfigments.com

  Ik heb ook nog steeds een papieren agenda! Heerlijk, lang leve de ouderwetsheid!

  januari 3rd, 2015 13:18
  Reply
  03
 • Avatar
  Kimberley
  http://www.kimprovement.nl

  Ik ben dit jaar ook maar weer teruggegaan naar een papieren agenda, dat werkt toch net even wat handiger voor mijn gevoel. Ook kan ik op die manier handig vooruit kijken en eventueel wat kleine aantekeningen maken.

  januari 3rd, 2015 14:20
  Reply
  05
  • Avatar
   José

   Dat vond ik nou ook!!… terwijl alle moderne mensen om mij heen zweren bij de digitale agenda 🙂

   januari 3rd, 2015 15:42
   Reply
   06
 • Avatar
  Deborah
  http://deborahhamar.wordpress.com

  Helemaal mijn ding. Papieren agenda’s zijn voor mij veel handiger dan de planner in mijn telefoon. Dat gaat hopeloos fout haha.
  Ik heb zo’n zelfde. Ideaal met al die insteek-mapjes.

  januari 3rd, 2015 14:39
  Reply
  07
  • Avatar
   José

   Hij is leuk en handig 🙂

   januari 3rd, 2015 15:43
   Reply
   08

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.