Lekker binnen blijven in het weekend | ENJOY! The Good Life

Lekker binnen blijven in het weekend

Het wordt wederom een regenachtig en onstuimig weekendje. Is dat erg? Welnee! Heerlijk thuisblijven in je comfortabele outfit. Het thuis gezellig maken. Als je je eraan overgeeft heb je een topweekend!

ENJOY! Books: 5 boeken waar je iets aan hebt | ENJOY! The Good Life

Lezen:

Heb je nog een goed boek liggen dat al heel lang roept om gelezen te worden? Nu is het moment! Mocht je nog op zoek zijn naar een boek. Bestel het dan makkelijk en snel op Bol.com en dan ploft er morgen een vers boek op de mat. Hier vind je nog een paar inspirerende titels.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Films en series:

Niets lekkerder dan onder een dekentje te kruipen op de bank en een filmpje te kijken. Hier vind je de laatste filmtips van ENJOY!

Knutselen:

Pak de kwasten en verf tevoorschijn en ga samen schilderen. Of pak een stuk klei en maak deze leuke botanische wandbordjes. Misschien een mooie eucalyptus krans binden. Of maak van die leuke potjes met dierfiguren. Heb je nog geen Bullet Journal? Gebruik het weekend dan om er één te beginnen.

 

 

 

 

 

Mediteren:

Sluit je even af door een meditatie te doen. Dat kan heel gemakkelijk via apps van bijvoorbeeld Rituals of Headspace. In begin is het onwennig en kun je je misschien niet concentreren. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt is het een heerlijk rustmomentje en traktatie voor jezelf.

Borrelen en/of eten met vrienden of familie:

Nodig wat mensen uit om samen de glazen te kletsen of vraag of iedereen een gerecht meeneemt en eet gezellig met elkaar. Hier vind je een voorbeeld van zo’n shared dinner.

Fotoboeken en oude foto’s:

Je hebt vast op zolder zo’n doos gevuld met oude foto’s of misschien wel fotoboeken van vroeger. Kijk jij ze nog wel eens in? Wij deden dat laatst en dat leverde een hoop verhalen en plezier op.

Kast opruimen:

Het is de hoogste tijd om de kledingkasten uit te mesten. De lente is in aantocht dus al die gezellig gekleurde kleding kan weer een prominent plekje krijgen. Hier lees je hoe je het beste op kunt ruimen.

Nutella spiraal koekjes | ENJOY! The Good Life

Koekjes of taart bakken:

Bakken is altijd een goed idee. Bak iets lekkers voor je huisgenoten of kinderen. Of nog leuker, bak met elkaar iets lekkers. Hier vind je heel veel recepten.

Dit was een greep van dingen die wij doen als we lekker thuis blijven. Wie weet heb jij iets aan deze tips.

Mocht je zelf tips hebben voor een komend weekend? Laat die dan hieronder achter of mail naar: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend.

Beeld: ©ENJOY! The Good Life & Pexels.com
Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.