Kindermode trends najaar/winter 2019-2020 | ENJOY! The Good Life

Kindermode trends najaar/winter 2019-2020

Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat ik mij bezighield met de inkoop van kinderkleding. Destijds had ik kidsstore BRINN! en was haarfijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kindermode. Al ruim van te voren werden de collectie’s ingekocht. Het was altijd een feestje ondanks dat de kindermode destijds wat klassieker was. Ik zie nog regelmatig van alles en nog wat voorbij komen op het gebied van kindermode. En wat is die mode voor de kleintjes leuk geworden!

Momenteel liggen de wintercollecties alweer even in de winkels. We hebben dus al kunnen wennen aan de nieuwe kleuren, combinaties en printjes. Nu het kouder wordt, is het dé tijd om kinderkleding te kopen, voordat je misgrijpt naar de leukste items. Hieronder zet ik de kindermode musthaves voor je op een rijtje.

Kindermode trends najaar/winter 2019-2020 | ENJOY! The Good Life

Aaibare stoffen

Dit najaar zijn vooral de fluffy, ribcord, corduroy en velours stoffen in prachtige herfst-, pastelroze en lekkere opvallende kleuren het helemaal. Jassen, sweaters en truien zijn volop verkrijgbaar in aaibare fluffy en teddy stofjes. De styling trends worden originele combinaties in meerdere laagjes. Zowel voor jongens als voor meisjes. Ideaal met onze Nederlandse winters. Als je kind het warm heeft, kunnen ze gewoon een laagje uitpellen.

Kleuren

Deze winter gaat het vooral om het combineren van donkere basics en lichte naturellen. Daarnaast veel roze en dan vooral in de details. Uiteenlopend van zachtroze tot neon pink. Voor zowel meisjes als jongens. Voor jongens zijn de natuurtinten populair. Het combineren in één kleurnuance of colorblocking in opvallende kleuren kan een gewaagd contrast opleveren. Vooral de vesten, truien en winterjassen hangen in felle kleuren in de rekken. Laat die kleine van jou maar lekker opvallen.

Kindermode trends najaar/winter 2019-2020 | ENJOY! The Good Life

Prints

Qua prints zien we deze winter de colorblocking en veel tweekleurige strepen. De panterprint lijkt voor de kids een beetje terrein te verliezen en als ze aanwezig zijn, dan in zachte prints. Daarvoor in de plaats gaan we grafisch artwork en prints en dessins terugvinden die te maken hebben met vervoer, letters en cijfers. Ook de natuur vind je terug in prints, zoals de dieren uit het bos. Daarnaast veel folkloristisch borduurwerk en all-over dessins voor een luxe bohemian style. Inspiratie kun je opdoen bij de diverse merken en Name it bij Jayno.nl.

Styling

Hoewel de jeans het altijd goed doet in de kindercollectie’s, gaat de ribcord broek het helemaal worden. Corduroystof is wat de designers deze winter graag gebruiken in de collecties. Dit is geweldig te combineren met ruiten in allerlei kleuren en soorten. Voor de meisjes is er de culotte als broek of als salopette. Ook de rokjes worden graag voorzien van bretels met roesels in ribcord of ruitstof. Zachte breisels als truien en vestjes zijn ook weer prachtig met de ruiten en ribcord te combineren. Ook de jongens combineren ruithemden met coltruien. Jacks van ribcord met warme borgkragen. Voor de meiden zijn de harige- of doorgestikte bodywarmers weer terug. Ga vooral, voor zowel jongens als meisjes, voor het combineren in laagjes. Alles lekker over elkaar.

Kindermode trends najaar/winter 2019-2020 | ENJOY! The Good Life

Feestdagen

De modeketens zijn klaar voor feestdagen. Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar kerst staat voor de deur voordat je er erg in hebt. Natuurlijk pak je dan uit met glitter en glamour! Glimmende, glanzende stofjes en heel veel pailletten voor jasjes, rokjes en jurkjes. Eigenlijk is het deze kerst één en al glam.

ENJOY! fashion for kids

Beeld: Pexels.

 

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.