iPhone 8 versus iPhone 11 Pro Max

Een voordeel van het hebben van pubers is dat je op de hoogte blijft van de laatste gadgets en nieuwtjes op technologisch gebied. Niet dat ik mij daar heel erg door laat beïnvloeden, maar het is wel fijn om een beetje bij te blijven. Zo zijn wij allen fervent Apple fan. Hoewel de jongenspuber op het gebied van notebooks nog niet helemaal overtuigd is van Apple. Hij heeft het zwaar te verduren. Als zijn laptop het maar even laat afweten, krijgt hij een hoop goed bedoeld advies over zich heen.

De pubers hebben meestal de laatste nieuwe modellen van de Iphone en proberen mij daarmee steevast de loef af te steken. De één heeft een Iphone XR, de ander een Iphone 11 en ik sjok erachteraan met mijn alweer verouderde iPhone 8.

Persoonlijke belangen

Voor hen is de snelheid van groot belang, een lange accuduur, het maken van mooie foto’s en de kleur. Voor mij ligt dat anders. Snelheid is voor mij niet belangrijk want ik ben zelf niet vooruit te branden, ook een lange accuduur is onbelangrijk want ik ben niet de hele dag online. Ook de kleur maakt mij niet zoveel uit want ik heb er toch een hoesje omheen. Wat ik weer wel heel belangrijk vind, is een goede camera of zoals in de iPhone 11 Pro Max drie camera’s.

Als ik mijn Canon camera thuis laat omdat ik het teveel gedoe vind om een grote camera mee te zeulen naar events, restaurants of andere tripjes, dan wil ik wel goede foto’s kunnen maken met mijn smartphone. Met mijn iPhone 8 lukt dat aardig, maar als ik de camera prestaties zie van de iPhone X en de Iphone 11 ben ik toch wel onder de indruk. Bij hoge uitzondering mag ik eens wat foto’s maken met de iPhone van de jongenspuber. Dan ben ik toch wel meteen verkocht.

Keuzestress

Als ik over zou stappen op de nieuwste Iphone, zou ik vaker mijn grote spiegelreflex camera thuis kunnen laten. Het is best een investering, maar het geeft ook weer een hoop gemak. Toch slaap ik er nog wel een paar nachtjes over want ik kan nog geen keuze maken tussen de 11 of toch de veel duurdere iPhone 11 Pro Max. Die laatste is wel het neusje van de zalm als het gaat om fotografie. De iPhone Pro Max heeft maar liefst drie camera’s, die het fotograferen in het donker goed mogelijk maakt, een ultra groothoeklens heeft én een perfecte telelens functie heeft. Daar word ik als (hobby)fotograaf toch wel enthousiast van.

Misschien heb jij wel deze allernieuwste iPhone 11 Pro Max? Ik ben dan benieuwd wat jij van dit toestel vindt en of je het, het grote prijsverschil waard vindt. Leuk als je jouw ervaring hieronder in de comments wilt delen.

Dit is een samenwerking.

Op zoek naar meer verhalen van ENJOY!?

Een nieuwe job? Ik kijk even rond. | ENJOY! The Good Life

 

 

Sjans op de snelweg

 

Tinder date | ENJOY! The Good Life

 

 

Dateleed: Say what??!!

 

SNAPSHOTS week 49/2016 | ENJOY! The Good Life

 

 

Moderne familie….

 

Meer columns ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op InstagramFacebook en/of Pinterest of abonneer je op de website van ENJOY! door je e-mailadres in te voeren in het balkje ‘Abonneer je’ aan de rechterkant van de website.

ENJOY! your Sunday

Beeld: Meijnhout Fotografie

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.