Ik ga op vakantie en neem mee.... | ENJOY! The Good Life

Ik ga op vakantie en neem mee….

Als ik dit stukje tik ben ik ondertussen mijn koffer aan het pakken, de planten water aan het geven, mijn nagels aan het lakken, aan het ontbijten en in mijn hoofd speelt constant een bandje af van alles wat ik niet moet vergeten.

Handbaggage

Misschien raad je het al. Ik heb ‘ik ga op vakantie stress’. Dit keer een extra grote uitdaging want ik reis alleen met handbagage. Ik moet dus heel nauwkeurig inpakken en dat is zeker niet mijn sterkste punt.

Mijn koffer staat meestal bol van kleding variërend van hittegolf tot Siberische kou. Ook al ga ik naar de zon, dan zal je altijd zien dat als ik daar ben het er nog nooit zo koud geweest is. Geloof mij, ik heb er ervaring mee. En omgekeerd overigens. Hittegolven ontstaan overal ineens waar je het niet verwacht. Dan de schoenen, ook zoiets. Van hakken (die ik nooit draag) tot vijf paar sneaker en vooruit ook nog een paar laarzen mee en niet te vergeten slippers.

Dan stapels ondergoed. Ik ben meestal te lui om dagen te tellen en gooi steevast een enorme berg in mijn koffer. Badkleding. Gek genoeg vergeet ik dat heel vaak mee te nemen. Maar als ik het meeneem, dan heb ik ook een hele cruise collectie aan badkleding mee. Vooral ook omdat het eigenlijk allemaal niet zit en ik te dik ben voor alle setjes. Met een beetje mix and match moet het lukken.

Dan de toiletspullen. Een halve drogisterij aan verzorgingsartikelen. Ook weer omdat ik te lui ben om alles in kleine flesjes over te gieten. De föhn en krulborstel. Neem ik ook meestal voor niets mee omdat er in de meeste hotels wel een föhn hangt. Maar zal je net zien als ik hem niet meeneem. Dan opladers voor de laptop, fotocamera, telefoon. Tijdschriften waar een heel vakantie complex van kan genieten. En last but not least een hele berg aan damesverband en tampons want zodra ik de landsgrenzen overga begint het steevast daar van onderen bloederig te lekken. Ik weet het, to much information, maar het nu eenmaal zo.

Uitdaging

Vandaag dus de grote uitdaging, hoe krijg ik alles in dat kleine verrekte koffertje. Waar ook nog eens beddengoed, badlaken en handdoeken in moeten. Schoenen probleem is opgelost want ik kan momenteel maar op één paar schoenen lopen. Ik hoop dat de anderen badartikelen mee hebben die ik kan lenen en anders riekt het maar aan boord. Onderbroek was ik wel uit. We zijn aan boord van een boot dus water genoeg. Eén bikini, op hoop van zegen dat alles erin past.

Graag lig ik samen op iemands badlaken. Je weet niet waar dat weer goed voor is 😉 Ik laat mijn lijf en haar aan boord maar aan de lucht drogen, laptop blijft thuis, fotocamera overweeg ik nog. En ook de moonboots laat ik voor deze keer maar in de kast. Als je de komende dagen hoort dat er poolweer aan de Costa Brava is dan weet je hoe ik erbij zit…..

Op zoek naar meer verhalen van ENJOY!?

 

 

♥ Schuilen bij een vogelverschrikker

 

Tinder date | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Dateleed: Say what??!!

 

SNAPSHOTS week 49/2016 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Moderne familie….

 

Meer columns ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

Ik ga op vakantie en neem mee.... | ENJOY! The Good Life

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.