HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

HEMA KERST KADOFABRIEK

Heb jij al je kerst cadeautjes gescoord? De meeste onder jullie waarschijnlijk wel maar als je net zo chaotisch bent als ik, dan bedenk je je op het laatste moment, nadat je eindelijk de kerstversiering, kerstmenu’s, kerstkleed, kerstmuziek etc. op orde hebt….. KAK! De kerstcadeautjes!!!!

Geen paniek. Want dit jaar is er de Kerst Kadofabriek van de HEMA. Niet alleen kun je er de leukste en meest betaalbare cadeautjes vinden maar je kunt ook nog eens origineel voor de dag komen door jouw cadeau te laten personaliseren.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Kerstevent

Een paar weken geleden was ik op het kerst event van de HEMA. Deze werd gehouden op het hoofdkantoor in Amsterdam . Midden in het gebouw is een enorme binnenplaats waar het event plaatsvond.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Sfeervol

We werden verwelkomd met (alcoholvrije) cocktails, kerstmuziek, prachtig versierde kerstbomen en sfeervol gedekte tafels. Alle bekende HEMA items nu allemaal verzameld en tot één geheel gebracht. Ontzettend leuk om ideetjes op te doen en alles uit te proberen en te proeven.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Betaalbare cadeau-ideetjes

Verspreid over het event vind je heel veel cadeau-ideetjes en natuurlijk de ‘blijmakers’ van de HEMA. Voor hem en haar en ook aan de kinderen is gedacht.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Kerstversiering

En natuurlijk overal volop kerstversieringen. Rendiertjes in de boom en deze sneeuwbol met rendieren. So cute!

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Persoonlijk cadeau

De modeafdeling was ook goed vertegenwoordigd. Van gekke kersttruien tot prachtige lingerie. Een heel populaire collectie van de HEMA. Betaalbaar, modisch en ook nog eens een prima pasvorm. Hoe leuk om zo’n cadeau van je lief te krijgen.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Gepersonaliseerd.

Dit jaar biedt de HEMA de mogelijkheid om je cadeautjes te voorzien van een persoonlijke boodschap. Je kunt bijvoorbeeld op een mooie borrelplank een boodschap laten zetten. Voor €5,- incl. graveren heb je dan een origineel cadeau. Je geeft er lekkere kaasjes, worst en een fles wijn bij….. Of je laat op een notebook een leuke tekst zetten. Misschien gaat iemand wel op vakantie en kan diegene in zijn persoonlijke notebook een vakantieverslag maken. Bedenk het…. Voor € 2,- heb je dit leuke notebook incl. eigen tekst.

Of je maakt een leuke foto in de mini kerststudio. Hier zijn allemaal kerst-props aanwezig waarmee je de foto nog feestelijke kunt maken.

DIY

Op de website van de HEMA Kadofabriek vind je ook veel ideetjes voor DIY kerstcadeautjes. Zoals bijvoorbeeld het persoonlijk maken van de lichtletters, zelf een sneeuwbol maken of de leukste manier om je kerstcadeautjes in te pakken.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Kerstwens

Heb je een mooie kerstwens? Schrijf het op de speciale kaartjes die je in de Kerst Kadofabriek vind. Schrijf er je kerstwens op en hang je kaartje in de boom. Wie weet wordt jouw wens werkelijkheid gemaakt door de HEMA.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Miljuschka Witzenhausen

Het event werd aan elkaar gepraat door Miljuschka Witzenhausen. Ook zij heeft genoeg ervaringen met de leuke spullen van de HEMA en is ook opgegroeid met dit bekende Nederlandse warenhuis. En nog steeds haalt ze er veel leuke spullen vandaan en doet er inspiratie op.

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Allemaal kleurtjes

In de beauty-corner is het vergapen aan de eindeloze hoeveelheid kleurtjes van o.a. nagellak. Er is zelfs een 100 kleuren kiezer app ontwikkeld om je te helpen een keus te maken voor de kleur nagellak die past bij je outfit. Je maakt een foto van je outfit en de app zoekt daar de passende kleur nagellak bij. Hoe handig is dat!

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Inwendige mens

En natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht…. Heerlijkheden voor de borrelplank, hapjes voor tussendoor, lekkers voor op de ontbijttafel en natuurlijk de HEMA taart!

HEMA KERST KADOFABRIEK | ENJOY! The Good Life

Bubbels

En natuurlijk mogen bubbels niet ontbreken tijdens de feestdagen. Prachtige gouden flessen CAVA voor Special Moments.

Het was een ontzettend leuk event om mee te mogen maken. Ik ben een enorme HEMA fan en was dus helemaal in mijn nopjes om eens een kijkje te mogen nemen in ‘the HQ’ van de HEMA. Buiten dat ik erg hebberig word van de spullen van de HEMA is het ook nog eens fijn dat alles zo heerlijk vriendelijk geprijsd is.

HEMA kadofabriek

De HEMA kadofabriek vind je in 10 HEMA vestigingen in Nederland, waaronder één op de Nieuwendijk in Amsterdam. De vestigingen zijn als de Kadofabriek op de website gestyled en je kunt er jouw cadeautjes laten personaliseren (plank en notebook), foto’s laten maken (gratis), alle cadeau- en kerstartikelen overzichtelijk bij elkaar en er is een inpak tafel waar je jouw aankopen feestelijk in kunt pakken. Zeker een bezoekje waard!

ENJOY! de HEMA kerst kadofabriek.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.