Help, het is kakweer tijdens de vakantie! | ENJOY! The Good Life

 

Help, het is kakweer tijdens de vakantie!

Als je dit leest zit ik op Mallorca. Tenminste als ik niet verzopen ben. Tijdens het typen van dit stukje belt mijn medeavonturier mij op met de weersverwachting op Mallorca. Vier dagen regen en onweer. Temperaturen ver onder de 20 graden. Ze checkt even of wij misschien skikleding mee moeten nemen. Daar zit je dan met je (bijna) altijd positieve instelling en geschreven artikelen over slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Als je een welverdiende vakantie hebt geboekt naar een waanzinnige locatie in de zeik regen, dan is het zelfs voor een rasoptimist als deze stukjes schrijfster, een uitdaging om in een goede flow te komen en op reis te gaan.

Afzeggen?

Mijn eerste gedacht is, heb ik niet ineens een enorme migraine aanval waardoor het onmogelijk is om op vakantie te gaan? Is er een negatief reisadvies afgegeven voor Mallorca? Een paar weken geleden spoelde er namelijk nog een heel dorp in zee. Een negatief reisadvies zit er niet in en ook een migraineaanval heb ik niet meer gehad sinds mijn ex de benen heeft genomen. (elk nadeel heeft zijn voordeel :))

In retraite

We gaan gewoon en gaan er wat leuks van maken. Ten eerste zitten we op de geweldigste plek denkbaar. Midden in het binnenland, bovenop een berg in een prachtige oude finca. Niet alleen ziet het er spectaculair uit qua styling en interieur, er worden ook yoga- en meditatie retreats gehouden in de yogashala. Als het weer echt tegenzit kunnen we altijd nog de hele dag, in ons regenjas en zuidwester, in de lotushouding boven op die berg gaan zitten. Wij laten ons niet gek maken!

Handbagage

Aanvankelijk was het plan de laptop thuis te laten, maar als er nog een paar grammetjes over zijn in het piepkleine handbagage koffertje dan gaat hij toch nog mee. Wie weet komt hij nog van pas om een leuke film te kijken. Maar stiekem hoop ik toch dat mijn koffertje té vol is. Ik en mijn laptop zijn onafscheidelijk. Ik kan dan vast weer niet laten om aan het werk te gaan. Het is juist zo fijn om even een paar dagen offline te zijn.

Hotspots

Eén ding gaan we zeker doen. Het is één van onze favoriete bezigheden; eten! Reken maar dat wij zoveel mogelijk leuke restaurantjes gaan uitproberen en wie weet is er nog ergens een kookworkshop te volgen of wil de gastvrouw van onze finca een keertje met ons in de keuken duiken. Ons lijstje met hotspots is eindeloos en wij laten ons altijd graag ter plekke adviseren door locals. Fuck the diet! We gaan voor ‘The Full Monty’. En wijn natuurlijk, heel veel wijn 🙂

Het gaat echt helemaal goed komen met ons tripje naar Mallorca. Je leest binnenkort weer hoe het allemaal geweest is. Op wat voor manier dan ook, zal de zon achter de wolken vandaag komen. Groetjes uit Mallorca.

Op zoek naar meer verhalen van ENJOY!?

 

 

♥ Schijt aan wat anderen van je denken.

 

Tinder date | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Tinder date

 

SNAPSHOTS week 49/2016 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Moderne familie….

 

Meer columns ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! your Sunday

Foto header: ©Meijnhout Fotografie

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.