Goedgevulde billen zijn hip | ENJOY! The Good Life

Goedgevulde billen zijn hip

Dochterlief schuift samen met een vriendin maar weer eens een appeltaart naar binnen. Eerlijk alles samen delen. Ieder de helft. Een halve appeltaart! Of ze halen een grote bak Ben & Jerry’s die ze samen leeg lepelen. Pakken koek en reuze chocoladerepen worden opgevroten. Het is dat ik al die rommel niet in huis haal, anders zouden de kasten steevast leeg gegraast worden. Die meiden vinden het de gewoonste zaak van de wereld en ook de jongenspuber maakt zich zo af en toe los uit een game om naar de buurtsuper te gaan voor heel ongezonde snacks.

Het tegenovergestelde

Dat gaat allemaal vrijwel altijd buiten mijn gezichtsveld om. Ik probeer ze een gezonde levensstijl bij te brengen, maar dat is voor een puber natuurlijk dodelijk saai. En al dat gezonde eten stilt de ‘honger’ van een puber natuurlijk niet. Toch vuur ik regelmatig een speech op ze af over suiker, smaak- en kleurstoffen en andere rommel. Maar zoals met alles wat je ze probeert bij te brengen, doen ze steevast het tegenovergestelde. Ik kan beter zeggen vreet je misselijk aan al die troep. Grote kans dat ze dan overstappen op een uitgebalanceerd dieet.

Dat telt niet

Laatst probeerde ik de damespuber weer te waarschuwen nadat ik lege koek verpakkingen in de prullenbak had gevonden. “Liefje, doe dat nou niet! Straks heb je net zo’n dikke reet als je moeder” Ze keek mij triomfantelijk aan. “Toevallig is een dikke reet helemaal hot. Hoe groter je kont hoe mooier de jongens het vinden.” Ik keek haar verbaasd aan. “Oh, dus ik ben hot?!”, roep ik opgetogen. “Eh nee, want jij hebt een dikke reet én bent vet oud. Dat telt niet” En bedankt!

Rondingen

Vanaf mijn veertiende begonnen zich bij mij de rondingen te vormen. Vreselijk vond ik het. Billen, bovenbenen en boobies. Niet zo vreemd want ook ik was puber en vrat alles wat los en vast zat. Met name frikandellen speciaal, grote brokken leverworst of ossenworst die wij in onze schoolpauzes bij de dichtstbijzijnde slager haalde. Pakken koek, taart, softijs etc. In tegenstelling tot mijn puber verborg ik mijzelf in veel te ruime broeken en sweatshirt, waardoor ik nog dikker leek dan ik al was.

Camoufleren

En toen ik eenmaal meer op mijn voeding ging letten bleven die kont en bovenbenen altijd een gevoelig puntje. Ik zorgde altijd dat er iets over mijn billen hing en het liefst ontliep ik dagjes naar het strand. Ook met sporten. Toen had je nog aerobics in veel te strakke pakjes. Dan knoopte ik altijd nonchalant een shirtje over mijn billen. Als ik nu foto’s zie uit die tijd vraag ik mij af waarom ik mijzelf toen te dik vond. Ik zou nu tekenen voor zo’n lijfje. Oké, er zaten billen en stevige benen, maar voor de rest was ik reteslank.

Paraderen

Als je nu niet met flinke billen behept bent kun je jezelf een paar prachtig ronde bil-implantaten aan laten meten. Ik ben toch heel benieuwd hoe je met zoiets zit. Gelukkig krijgen de vrouwen in onze familie de billen gratis en voor niets. En de damespuber? Die doe niet aan iets over de billen. Die loopt gewoon parmantig met haar mooie bips te paraderen. En gelijk heeft ze!

Op zoek naar meer verhalen van ENJOY!?

 

 

♥ Schuilen bij een vogelverschrikker

 

Tinder date | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Dateleed: Say what??!!

 

SNAPSHOTS week 49/2016 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Moderne familie….

 

Meer columns ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! your Sunday

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.