DEMAIN TOUT COMMENCE | ENJOY! The Good Life

DEMAIN TOUT COMMENCE ♥♥♥♥

Oh, la, la….. Dit is weer zo’n Franse film waar je wat mij betreft écht heen moet. Niet alleen is het een prachtige film maar speelt ook mijn favoriete acteur Omar Sy (Intouchables) de hoofdrol in Demain Tout Commence.

Samuel (Omar Sy) leeft in het zonnige Zuid-Frankrijk een zorgeloos leventje met weinig verantwoordelijkheden en veel feesten. Tot een vroegere one-night stand, Kirstin (Clémence Poésy) langskomt en hem vertelt dat hij vader is van hun drie maanden oude dochter Gloria. Vervolgens laat ze Gloria bij Samuel achter en vertrekt halsoverkop. Samuel reist haar achterna naar London om Gloria met haar moeder te herenigen, maar zonder succes.

demain_tout_commence_60082432_st_4_s-high

Samuel maakt er het beste van en hij en zijn dochter vestigen zich in London waar Samuel gaat werken als stuntman en zich ontpopt tot een liefdevolle en onconventionele vader. Er ontstaat een hechte band tussen vader en dochter. Maar na acht jaar duikt plotseling de moeder van Gloria op. Zij wil haar dochter terug….

De film gaat pas volgende week donderdag (26-1-2017) in première maar ik mocht hem vanochtend al bekijken in Het Ketelhuis in Amsterdam . Ik heb ontzettend gelachen om Samuel en Gloria en ik moet ook eerlijk bekennen dat er een flinke zakdoek aan te pas moest komen omdat er behoorlijk emotionele momenten in voor kwamen. Een prachtige film met fantastische acteurs! Ik zeg….. GAAN! En ook Het Ketelhuis, op het Westergasterrein, is een aanrader om heen te gaan.

demain_tout_commence_60082432_st_5_s-high

 • Regie: Hugo Gélin
 • Cast: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Gloria Colston, Ashley Walters
 • Genre: Drama, komedie
 • Lengte: 117 min.
 • Release: 26 januari 2017
 • Leeftijd: vanaf 9 jaar

demain_tout_commence_60082432_ps_1_s-high

ENJOY! this beautiful French movie!

 

 

 

 • Avatar
  Nancy Baten
  http://www.nancysfashionstyle.com

  Als het net zo mooi en grappig was als Intouchables dan ga ik zeker!

  januari 17th, 2017 18:13
  Reply
  01
 • Avatar
  Christine

  Dikke tranen met een lach… deze film ontroerd en maakt je aan t lachen. Wauw! Dit is zo’n film die je gewoon nóg een keer wilt zien!

  januari 17th, 2017 20:12
  Reply
  02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.