FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker

Dit keer in de rubriek favorieten, een paar heel comfortabele schoenen. De Xsensible Stretchwalkers. Deze schoenen draag ik sinds kort en gaan alleen uit als ik mijn bed in duik. Ze zitten als pantoffeltjes en lopen ook nog eens super. Daarom wil ik ze graag met je delen. Naast heel hippe schoenen, die niet altijd geschikt zijn om afstanden op te lopen, is het ook fijn om schoenen te hebben waar je geen knellende en zere voeten in krijgt. Waar je een hele dag op kunt sjokken tijdens het shoppen of waar je een stevige wandeling op kunt maken. Én die er ook nog eens heel mooi uitzien.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Beste loopervaring

Misschien heb jij wel heel gevoelige voeten of pijnlijke gewrichten in knieën, heupen of onderrug? Dan zijn deze Xsensible stretchwalkers ook een uitkomst. De stretchwalkers zijn geïnspireerd op de houten Japanse balansslippers. Deze zorgen voor een gezonde en natuurlijke lichaamshouding. Xsensible heeft als antwoord hierop de balanszool ontworpen. Deze zorgt voor een perfecte demping, goede stabiliteit en ultiem grip om zo de beste loopervaring te beleven.

Artrodese

Hoe vanzelfsprekend is het om te kunnen lopen. Ik zou willen dat ik dat wat meer gewaardeerd had. Het afgelopen jaar heb ik amper kunnen lopen en dan pas besef je hoe onhandig het is en dat je geen kant op kunt. Maar, het gaat nu gelukkig een heel stuk beter. Ik heb een artrodese operatie gehad, waarbij de normale beweeglijkheid van het bovenste spronggewricht en het sprongbeen is opgeheven. Ik kan mijn voet dus niet meer pointen en flexen.

Ik zal nu op een andere manier moeten leren lopen omdat ik mijn voet niet meer af kan laten rollen. Daarvoor zou ik speciale schoenen nodig hebben, niet iets om naar uit te kijken. Maar volgens de podotherapeut zou ik met deze Xsensible Stretchwalkers een heel eind moeten kunnen komen. En hoe fijn is dat! De schoenen zien er modieus uit en zijn in veel verschillende modellen en kleuren te koop. Ik was bang dat ik overgeleverd zou zijn aan vormeloze klompschoenen, maar dat is met deze Xsensible stretchwalkers gelukkig zeker niet het geval.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Model England

Zelf heb ik gekozen voor model England in wit met Malibu zilver. De schoen is van wit leer en heeft zilveren veters, hielstuk en veterflap. Natuurlijk heeft de stretchwalker de innovatieve zool. Daar zie je weinig van. In het midden van de schoen is een soort blokje geplaatst waardoor je een perfecte balans hebt. Door de demping van de zool lijkt het net of je op luchtkussentjes loopt.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Corrigerend

‘s Ochtends kan ik na het douchen niet wachten om de schoenen weer aan kan trekken. Meestal heb ik in de ochtend wat last van een stijve rug. Maar zodra ik de schoenen aangetrokken heb voel ik dat de schoenen de stand van mijn lichaam corrigeert, waardoor ik meer rechtop ga staan en de pijn in mijn onderrug wegtrekt. Ook heb ik vrijwel geen pijn in mijn enkel als ik op de schoenen loop.

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Super fijne schoenen!

Je kunt je voorstellen dat ik enorm blij ben met deze fijne schoenen. Door het stretchleer, het voetbed en de vorm van de zool kan ik toch makkelijker lopen en lijkt het alsof ik de voet afrol. Graag wil ik mijn positieve ervaring met jullie delen. Want je hoeft geen ernstige aandoeningen, zoals ik te hebben, om veel plezier van deze schoenen te beleven. Ze zijn geschikt voor iedereen die comfortabel wil lopen. De schoenen hebben een leren voetbed, die zich vormt naar je voeten en van heerlijk zacht leer is. Ook zijn ze uitneembaar zodat je makkelijk op maat gemaakte zooltjes in de schoenen kunt plaatsen. De schoenen zijn lichtgewicht, ademend en gemaakt van 100% stretchleer. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel vrouwen als mannen.

Xsensible heeft veel mooie modellen sneakers en ook de stretchwalkers zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Xsensible was zowel in 2015 als in 2017 winnaar van het Gouden Schoenconcept voor het beste schoenconcept van het jaar. En ik snap wel waarom!

FAVORITE: XSENSIBLE Stretchwalker | ENJOY! The Good Life

Ik heb gekozen voor de sneakers model England die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn en kosten € 179,95. Voor meer informatie over deze fantastische schoenen check dan de website van Xsensible.com. Op de website vind je ook de verkooppunten bij jou in de buurt en diverse online webshops waar je ze makkelijk en snel besteld. Onder andere online te bestellen bijvoorbeeld bij Oxener.

Had jij eerder al van deze Xsensible Stretchwalkers gehoord? Of heb jij al ervaring met deze schoenen? Ik hoor het graag!

Deze Xsensible Stretchwalkers heb ik toegestuurd gekregen om een review over te schrijven. Dat neemt niet weg dat jullie van mij een persoonlijke en eerlijke mening krijgen. Met dank aan Xsensible. De Stretchwalkers kwamen voor mij als geroepen!

ENJOY! these comfortable shoes.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life
Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.