FAVORITE: Studio Anneloes Travel Kwaliteit

Wat in de rubriek ‘Favorite’ natuurlijk niet mag ontbreken is Studio Anneloes. Zie je mij, dan zie je meestal Studio Anneloes. Je kunt mij uittekenen in de heerlijke comfy kleding van dit label. Als je eenmaal een kledingstuk hebt van dit merk, wil je niet anders meer en ben je er ook niet meer uit te branden. Dan heb ik het wel over de items gemaakt van de travel kwaliteit.

Nederlands modemerk

Studio Anneloes is een Nederlands merk. Vanaf 2006 worden de collecties ontworpen in Amsterdam en Anneloes zelf zwaait er het scepter. Bij Studio Anneloes wordt er mooie en tijdloze kleding gemaakt die perfect zit. Daarnaast ziet de kleding er trendy en verzorgd uit. Hét merk voor de stijlvolle vrouw, die toch modieus en sportief voor de dag wil komen.

Mijn eerste Anneloes items waren een zwarte Sophia broek en een zwarte Poppy blouse. Gemaakt van de comfortabele travel kwaliteit. Jasje erop of een grof gebreid vest, sneakers eronder en je ziet er verzorgd en vlot uit. Maar bovenal zit het als gegoten en draagt het alsof je de hele dag je favoriete huispak aan hebt. Ik wilde na dat eerste setje, dan ook niets anders meer. Kocht nog wat broeken in andere kleuren en stijlen erbij en ook werd de Poppy’s collectie uitgebreid in een flink kleurenpallet. De langere Whoopy blouse kwam erbij, de nodige jurkjes, jasjes en leggings.

Duurzaam 

Studio Anneloes wordt gemaakt van de beste materialen en verantwoord geproduceerd.Bij Anneloes werken ze volgens het ‘Style on Demand” concept: een transparante en snelle Europese productieketen en de collectie’s worden in beperkte oplage gemaakt. Geen overproductie en vrijwel geen uitverkoop. De kleding wordt gemaakt van duurzame stoffen in Italië en de mensen werken daar onder goede omstandigheden en tegen een fatsoenlijk loon.

Goed wasbaar en kreukvrij

Wat ook ideaal is, is dat het makkelijk wasbaar en kreukvrij is. ‘s Avonds gooi ik het in de wasmachine, laat het drogen op een hangertje en de volgende dag kan het weer opgevouwen de kast in of gewoon weer gedragen worden. Niet voor niets zijn de items in de travel kwaliteit zo populair. Op reis gooi je het zo in je koffer, je hoeft niet bang te zijn dat je gekreukelde items uit je koffer haalt en het neemt weinig ruimte in beslag.

Niets liever

Eigenlijk zou mijn garderobe compleet zijn met de paar stapels Anneloes kleding. Hoewel je mij niet blijer kunt maken met dit merk, probeer ik toch een klein beetje van mijn Anneloes verslaving af te komen. Je kunt mij er namelijk in uittekenen. De laatste tijd probeer ik wat vaker jeans en breisels te dragen. Oké, dat zit allemaal een stuk minder lekker, maar ik wil ook wel graag wat variatie. Een mooi en betaalbaar bloesje in een leuk printje of een shirtje van bijvoorbeeld de H&M, vind ik leuk om te combineren met de wat duurdere basis stukken van Anneloes.

Overigens koop ik mijn Anneloes items het liefst online. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen en als het niet past stuur je het gewoon retour. Als je eens op shoptour bent in Amsterdam raad ik je aan eens lang te gaan bij JOZ, in de negen straatjes. Zij hebben ook een uitgebreide collectie.

Ben jij ook fan van Studio Anneloes? Wat zijn jouw favoriete items?

ENJOY! the comfy travel quality of Studio Anneloes.

Beeld: ENJOY! The Good Life & Studio Anneloes

 

 

 

 

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.