FAVORITE: #OPI Malaga Wine | ENJOY! The Good Life

FAVORITE: #OPI Malaga Wine

Zoals ik in het jaaroverzicht al schreef, is het plan om dit jaar een aantal rubrieken weer nieuw leven in te blazen. Zo was er eerder op ENJOY! al de rubriek “Things I Love”. Die is een beetje verwaarloosd. Bij navraag onder een aantal vaste lezers van ENJOY! bleek dat zij het nieuwe jaar graag deze rubriek terug zien. En natuurlijk geef ik daar graag gehoor aan in de rubriek “FAVORITE”.

In de rubriek vind je mijn favorieten. Dat kan van alles en nog wat zijn. Artikelen die ik graag en al heel lang gebruik, spullen die ik onmisbaar vind, iets wat ik graag doe, een vaste gewoonte. You name it! Over het algemeen zullen het artikelen zijn die niet gesponsord zijn. Mocht dat wel het geval zijn dan vermeld ik dat onder het artikel. Ik beloof niet dat er een vaste regelmaat zal zijn. Maar ik streef naar een artikel om de week.

FAVORITE: #OPI Malaga Wine | ENJOY! The Good Life

Favorite

En dan nu waar het allemaal om draait… Mijn favorite! Dit keer de OPI nagellak kleur NL L87 Malaga Wine. Deze nagellak gebruik ik al jaren. Meestal tref je mij met korte rode nagels. In de zomer fel rood en in de winter een donkere, diepe kleur rood zoals deze Malaga Wine. Korte gelakte nageltjes staan garant voor een mooie verzorgde look.

Misschien dat de naam van de nagellak destijds ook wel doorslaggevend is geweest. Ik ben namelijk gek op goede rode wijn. En vooral de dieprode, bijna zwarte wijnen. De nagellak komt aardig in de buurt van de kleur van mijn favoriete wijn 😉 Een verslavend mooie kleur. Vrijwel het hele winterseizoen gebruik ik deze nagellak.

FAVORITE: #OPI Malaga Wine | ENJOY! The Good Life

Zoektocht

Na vele winters is de nagellak helaas bijna op. En zoals dat vaak gaat is de kleur dan ineens uit het assortiment en/of overal uitverkocht. Het zorgde dan ook voor een intensieve zoektocht op het web. Ik moést deze nagellak weer hebben. Tijdens mijn speurtocht kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die verzot is op deze kleur. Ik las zelfs ergens dat Lady Di deze kleur graag droeg. Niet zo gek want de kleur past bij een zelfbewuste, moderne, sophisticated lady.

FAVORITE: #OPI Malaga Wine | ENJOY! The Good Life

Fijn merk

Hoewel ik niet persé voor de nagellak van OPI ga, vind ik het wel een heel fijn merk. Natuurlijk is hij wel iets duurder dan een standaard nagellak. Maar naar mijn mening krijg je wel waar voor je geld. Er zit minimaal twee keer zoveel in dan andere nagellakjes. De kwast is fijn in gebruik. Het kleurenpallet is prachtig en de namen die de flesjes dragen zorgen regelmatig voor een glimlach. De lak blijft ook langer zitten dan andere merken die ik gebruik.

FAVORITE: #OPI Malaga Wine | ENJOY! The Good Life

Lang mooi

Lastig met donkere kleuren is, dat het er snel onverzorgd uitziet, als na verloop van tijd stukjes van de nagellak af gaan. Als je de lak gebruikt in combinatie met Catrice Ultra Stay & Gel Shine 3 Step System, een andere favoriet van mij,  dan heb je weken prachtig verzorgde nagels. De nagellak blijft veel beter en langer zitten en de gel shine zorgt voor een subtiele glans. Daarnaast beschermd het je nagels en voorkomt het dat je nagels geel worden na het dragen van donkere kleuren.

FAVORITE: #OPI Malaga Wine | ENJOY! The Good Life

Gelukkig heb ik mijn favoriete nagellak na een flinke zoektocht toch nog gevonden. Ik bestelde hem uiteindelijk voor € 14,95 (15ml) bij Douglas. Daar kwam nog wel € 3,95 verzendkosten bij. Niet heel goedkoop maar wel goed voor heel wat winters wijnrode nagels.

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze kleur vindt en wat jouw ervaringen zijn met dit merk. Misschien heb jij ook wel een favoriet? Laat het weten in de comments, dat vind ik leuk 🙂

ENJOY! sophisticated red.

Pictures: ©ENJOY! The Good Life

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.