Favoriet: Micron pennen voor je Bullet Journal | ENJOY! The Good LIfe

Favorite: Micron pennen voor je Bullet Journal

Deze keer in de rubriek “FAVORIET” een hele fijne pen om voor je bullet journal te gebruiken. De Sakura Pigma Micron fineliner. Dat is een hele mondvol voor iets simpels als een fineliner. Maar dit is dan ook niet zomaar een pennetje.

Favoriet: Micron pennen voor je Bullet Journal | ENJOY! The Good Life

Bullet Journal

Al een behoorlijke tijd heb ik een bullet journal. En hoewel ik er niet heel veel werk van maak vind ik het een enorm fijne manier om alles te ordenen, mijn hoofd leeg te maken en mijn agenda er in bij de houden. Alles overzichtelijk in één boekje.

Favoriet: Micron pennen voor je Bullet Journal | ENJOY! The Good Life

Als ik mijzelf daar de tijd voor gun, vind ik het leuk om hierin te tekenen en een beetje te experimenteren met handlettering. Ook de wekelijkse agenda overzichten zijn de ene week wat uitgewerkter dan de andere.

Favoriet: Micron pennen voor je Bullet Journal | ENJOY! The Good Life

Fineliners

Je kunt voor de bullet journal natuurlijk van alles gebruiken om te schrijven wat jij prettig vindt. Ik gebruik ook potloden, stiften en fineliners van de Action en de Hema. Maar ik merkte wel steeds vaker dat het mij irriteerde als de stiften doordrukten of uitliepen op het papier. Ik ging mij een beetje verdiepen in de juiste pennen om te schrijven, tekenen en te handletteren. Ik kwam uit bij de Sakura Pigma Micron pennen.

Favoriet: Micron pennen voor je Bullet Journal | ENJOY! The Good LifeFoto Ali Express

Pigma

Pigma was de eerste inkt ter wereld waarin pigmenten en water werden gecombineerd. De fijne punt van de pennen maakt ze uitermate geschikt om te tekenen. Zelfs voor heel verfijnde en gedetailleerde tekeningen. De pennen zijn in verschillende dikte te verkrijgen. De inkt is permanent, kleur- water, lichtecht, diepzwart en drukt niet door papier. Ze zijn verkrijgbaar is 7 verschillende diktes.

Favoriet: Micron pennen voor je Bullet Journal | ENJOY! The Good Life

Ali Express

Deze Micron pennen bevallen mij heel erg goed. Ze schrijven prettig, liggen goed in de hand en zoals ze beloven drukken ze niet door en lopen niet uit. Ik kocht de pennen via Ali Express. Het was voor het eerst dat ik daar iets bestelde. Je moet geen haast hebben want het duurt best een tijdje voordat je ze in huis hebt, maar daar is de prijs dan ook naar. Ik betaalde voor 7 verschillende pennen € 3,89 incl. verzendkosten. Als je geen geduld hebt om zo lang te wachten zijn ze ook te koop bij BOL.COM. Daar kosten ze € 14,34 excl. verzendkosten. Ze zijn dan wel wat luxer verpakt.

SNAPSHOTS WEEK 11/2018 | ENJOY! The Good Life

Op zoek naar meer favorieten van ENJOY!?

favoriete lipsticks header

 

 

♥ Mijn 5 favoriete lipsticks

 

SNAPSHOTS WEEK 1/2018 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  OPI Malaga wine

 

SNAPSHOTS week 36/2015 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  SENSAS Cabernet – Syrah

 

Meer ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! my favorites.

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life (tenzij anders vermeld)

 

 

 

 

 • Avatar
  Dinja
  http://dinjadonut.nl/

  Toevallig heb ik twee van deze fineliners, ik moest ze ooit voor een opleiding aanschaffen (uiteindelijk niet afgemaakt) en ze zijn inderdaad heel fijn! Ik kocht ze zelf waarschijnlijk te duur in een hobbywinkel maar ja 😉

  maart 22nd, 2018 10:37
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Wat is duur. Ik heb al begrepen dat niet iedereen even tevreden is over de aankopen bij Ali. Soms heb je een toevalstreffer. Zoals ik heb met deze pennen en soms heb je pech. Daarom heb ik erbij vermeld dat als je ‘op safe’ wilt gaan, ze het beste bij bijvoorbeeld Bol kunt bestellen. Gebruik je ze nog wel?

   maart 24th, 2018 10:18
   Reply
   02
 • Avatar
  Marcelina
  http://www.dmontheroad.nl

  Leuke blog. Die van mij van Ali zijn helaas niet zo goed van kwaliteit. Ik gebruik die van bol.com en die van de boekhandel ☺️

  maart 22nd, 2018 11:47
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Wat jammer dat die van Ali niet zo goed waren. Ik heb alleen nog maar 05 in gebruik en die bevalt heel goed. Goedkoop is soms duurkoop 😉 Fijn dat je een reactie achter laat. ENJOY! your weekend.

   maart 24th, 2018 10:14
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.