Fashion lijkt even niet meer zo belangrijk | ENJOY! The Good Life

Fashion lijkt even niet meer zo belangrijk

Het is voor de eerste keer dat ik moeite heb met een blog “op papier” te krijgen. Het onderwerp fashion lijkt nu even niet zo belangrijk of interessant, eerder oppervlakkig. Wie zit er nu op een trend verhaal te wachten, een shopping list of de musthaves van dit modeseizoen?….. Misschien dan nog enigszins in de vorm van een beetje afleiding, maar toch voelt dat niet goed voor mij. Niet gepast. Want de Corona crisis is hard binnengekomen bij iedereen. Het dagelijks leven is helemaal ontregeld. Vorige week leek alles nog zo anders en nu staat het totaal stil voor ons allemaal.

Fashion lijkt even niet meer zo belangrijk | ENJOY! The Good LifeVerkoopmaanden

En daar ligt dan misschien wel een taak voor deze blog nu. Waar normaal maart en april dé verkoopmaanden zijn voor de modebranche, gaat dat nu misschien anders worden. Echter de voorraden hiervoor zijn met veel liefde en inspanningen een half jaar geleden al ingekocht en nu volop binnen. Daar is niets meer aan te veranderen. Daarom al die creatieve initiatieven van modeondernemers, winkels en webshops op Instagram, Facebook en in je mailbox. Die kan ik ondersteunen, daar sta ik wél achter.

 

Fashion lijkt even niet meer zo belangrijk | ENJOY! The Good Life

Kast opruimen

Je kunt het natuurlijk van verschillende kanten bekijken en benaderen en ik doe dat maar zo positief mogelijk. Want we hebben nu ruim de tijd om die kast eens goed op te ruimen. Het mooie weer komt er echt gewoon binnenkort aan, dat houdt de Corona crisis niet tegen, dus het winterspul kan er uit. Gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. En dan ontdek je weer van alles… leuk om te zien, wat je eigenlijk allemaal nog hebt. Maar dat zal best aangevuld moeten worden. Dat kan ook nu, nu heb je onverwachts de tijd om daar mee bezig te zijn. En vooral help je deze ondernemers ermee. Gaat echt niet om een totale nieuwe garderobe, dat komt hierna wel. Maar een lekkere sweater, een joggingpak of een paar sneakers waarmee je het voor jezelf thuis net even aangenamer kan maken. Een leuke aankoop kan je een beetje blijer maken, iets uit de negativiteit. Want dat is toch ook belangrijk nu. We moeten nog even.

Fashion lijkt even niet meer zo belangrijk | ENJOY! The Good Life

Fashion lijkt even niet meer zo belangrijk | ENJOY! The Good Life

Dus blijf je favoriete winkels, webshops en merken volgen. Komt er iets voorbij dat je aanspreekt, misschien toch gewoon doen. De verzendservice is enorm om dit moment. Een kleine verwennerij voor jezelf en een grote ondersteuning voor deze ondernemers!

Blijf positief, gezond en liefdevol voor elkaar!

Dit artikel over mode is geschreven door Martine van Fashiøn By Martine. Zij is lang actief geweest in de modewereld als inkoopster en styliste. Momenteel timmert zij lekker aan de weg met haar eigen mode adviesbureau én schrijft zij om de week een mode artikel op ENJOY! Heb je vragen over de mode, stylingtips, mode musthaves, the do’s and don’t, etc. Vraag het aan Martine! Laat je reactie hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com. Samenwerken? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden.

ENJOY! glitter and glamour

Beeld: Je m’appelle, Fashiøn by Martine, Oxener City Shoebox & de tassen van Zebra Trends.
Wij zijn op zoek naar jou!
Ook zin om voor ENJOY! te schrijven? Wij zijn nog op zoek naar gast bloggers die artikelen willen schrijven over beauty, sport, mindfulness/happiness, wine, hospitality en/of interior. En ook een mannelijke redacteur zou zeer welkom zijn! Je hoeft geen literair schrijver te zijn. Als je jouw passie maar over weet te brengen op de lezer. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mail naar: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

♥ Bewaar voor later op Pinterest ♥

 

 

Martine
Martine
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.