even voorstellen header

Hooii allemaal,

Ik ben Britt. En ik zal af en toe als gast blogger op dit blog schrijven.

Ik vind het blog van mijn moeder echt heel leuk en ook om foto’s te maken. Maar ik heb geen tijd voor een blog voor mezelf. Mijn moeder stelde voor of ik dan misschien één keer in de week/maand wou schijven op haar blog. In het begin twijfelde ik een beetje want… ik wist niet wat ik moest schrijven. Maar ik had er toch nog even over na gedacht en toen leek het me eigenlijk wel leuk om te gaan schrijven. Bijvoorbeeld over de dingen die ik gebakken heb, beauty of gewoon iets leuks. Ik zal zelf ook de foto’s maken alleen bij deze post doe ik dat nog niet.

make1

Vandaag zal ik me alleen voorstellen en nog niet over iets schrijven. Nou ik ben dus Britt, de damespeuber….. ik ben 13 jaar. Je zal me vast wel een keer gezien hebben op mijn moeders blog. Ik zit al heel lang op hockey in het dorp waarin ik woon.

Wat ik natuurlijk ook leuk vind om te doen is shoppen met mijn vriendinnen of mijn moeder in Zaandam of Amsterdam . Ik mag nog niet alleen naar Amsterdam. Als we dan naar Zaandam gaan dan gaan we natuurlijk ook naar de Primark!!!! Daar ben ik wel een beetje fan van maar….. mijn moeder niet. We gaan ook altijd naar de Sting en de H&M.

Primark shopping

Wat ik ook altijd gezellig vind is gewoon gezellig met mijn moeder een film te kijken of naar Expeditie Robinson kijken. En het leukst vind ik het om te BAKKEN!. of gewoon iets lekkers maken. Bakken vind ik eigenlijk leuker dan koken omdat je met bakken meestal lekkerder dingen maakt dan met koken. Het allerlekkerste bak recept vind ik Oreo Chocolate Chip Cookies. En het aller lekkerste kook recept pannenkoeken!! Dat vind ik dan wel weer leuk om te maken.

Oreo chocolate chip cookies header

Sommige dingen vind ik gewoon niet leuk. Bijvoorbeeld HUISWERK!!!!! Dan ben je bijvoorbeeld eindelijk uit en dan moet je nog huiswerk maken. Of leren nog erger, want dat vergeet ik snel door mijn dislectie. Nou ja, ik doe wel mijn best. Maar wat ik echt haat zijn pukkels…… Volgens mijn moeder zit ik in de pubertijd dus dat hoort er ALLEMAAL bij……

En dan het laatste nog mijn broertje. Hij is af en toe wel lief maar meestal is hij vet irritant. Dan praat je bijvoorbeeld tegen hem en dan hoort hij het niet want dan is hij helemaal gefocust op zijn spelletje. Dus dan praat je eigenlijk gewoon voor niets beetje jammer…… Ik heb ook wel is ruzie met hem zoals over wie de vaatwasser moet uitruimen of de tafel moet dekken. Maar voor de rest is hij wel lief want hij is toch mijn broertje.

Dit was het dan….tot snel!!

Britt

 • Avatar
  Jenn
  http://www.jennnsfigments.com

  Leuk, veel schrijfplezier!

  november 18th, 2014 12:12
  Reply
  01
 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Hé wat tof! Ben benieuwd naar je artikelen!

  november 18th, 2014 12:18
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Leuk dat je het tof vindt dat ik ga schrijven!!

   november 18th, 2014 20:08
   Reply
   04
 • Avatar
  AlettA

  Hoi Britt, leuk dat af en toe gastschrijver bent op het blog. Ik kijk met plezier je krabbels en foto’s tegemoet. En een goed voorbeeld heb je al dus…..like they say 😉 Een goed voorbeeld doet goed volgen.

  november 18th, 2014 13:54
  Reply
  05
  • Avatar
   José

   Hoi Aletta, ik heb zeker een goed voorbeeld (; En hopen op veel volgers.

   november 18th, 2014 20:11
   Reply
   06
 • Avatar
  Monique ( en Julia)

  Leuk Britt!

  november 18th, 2014 15:50
  Reply
  07

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.