ENJOY! BOOKS: Een boek vol hilarische datingavonturen. | ENJOY! The Good Life

ENJOY! BOOKS: Een boek vol hilarische datingavonturen.

Voor mij was één van de redenen dit boek te willen lezen omdat vriendinnen tegen mij ook altijd riepen ‘Je moet een boek schrijven!’, in een tijd dat ik van gekkigheid niet wist met wie ik allemaal wilde daten. Als ik dan weer eens op date was geweest en dat op z’n zachtst gezegd een beetje tegenviel of ik onverwacht het idee had, de man van mijn dromen tegengekomen te zijn, hingen zij aan mijn lippen om mijn avonturen te horen.

Het had een geweldig boek kunnen worden, maar om eerlijk te zijn heb ik nooit de behoefte gevoeld om daar een heel boek over te schrijven. Liever deel ik zo heel af en toe eens wat dateleed hier op ENJOY!. Je leest dat hierhier en hier terug.

Inmiddels ben ik zelf ingesukkeld, qua daten, tot het niveau van ‘verstokte vrijgezel achter de garaniums’. Toch kan ik nog altijd enorm genieten van de date verhalen van anderen. Er gebeuren altijd wel hilarische dingen en heel, heel soms blijken er toch lovestories te ontstaan.

Zoektocht naar de ideale vrouw

Daarom ben ik ook met hoge verwachtingen dit boek gaan lezen van Hesron Bon. Hij neemt je mee op zijn zoektocht naar de ideale vrouw waar hij samen oud mee hoopt te worden. Hij verzamelt duizenden matches. Niet alleen in ons kikkerlandje, maar ook buiten de landsgrenzen. Onderweg stelt hij zijn eisen met regelmaat bij en zo gaat hij op date met golddiggers, bakfietsmoeders, vegetariërs en zelfs een Officier van Justitie. Het maakt hem steeds minder uit met wie, als hij maar op date kan. Het kost hem bakken met geld, maar zorgt voor vele hilarische momenten waar wij als lezer van kunnen smullen.

Leest lekker weg.

Wil je tijdens je vakantie een boek hebben wat je lekker wegleest? Dan moet je ‘Ik kan er een boek over schrijven’ zeker lezen. Let er wel op dat het je veel bekijks op zal leveren want het is bijna onmogelijk om al lezend aan het zwembad een enorme lachbui te onderdrukken. Het is onvoorstelbaar in wat voor pijnlijke situaties Hesron elke keer weer weet te belanden.

Wat vond ik van dit boek?

Zelf vond ik het boek voor een deel een feest van herkenning. Het leest heel makkelijk weg en ook ik heb met regelmaat met een grote glimlach gelezen en werd soms opgeschrikt van mijn eigen lach. Het is absoluut een heel vermakelijk boek. Echter begon ik mij ergens halverwege het boek enorm te storen aan de auteur zelf. En naar het einde toe vond ik hem een steeds vervelender mannetje worden. Dat is puur persoonlijk en ik denk dat ik één van de weinige ben want ik lees louter positieve berichten over dit boek.

Moet je dit boek lezen? Ik wil het geen mustread noemen, maar het is zeker een heel leuk boek voor in de koffer op reis of om cadeau te geven aan die vrijgezelle vriend of vriendin. Zeker voor singles is de herkenning de grootste hilariteit.

Het boek ‘Ik kan er een boek over schrijven’ van Hesron Bon is momenteel voor € 15,- verkrijgbaar in de boekhandel of hier online.

Heb je zelf een boek waarvan je vindt dat ik die zeker eens moet lezen? Of misschien wil je zelf op ENJOY! vertellen over jouw favoriete boek? Laat het hieronder in de comments weten of mail naar: enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Op zoek naar meer boekenrecensies van ENJOY!?

ENJOY! BOOKS: Kookboekenweek + Winactie | ENJOY! The Good Life

 

 

♥ Koookboekenweek

 

SNAPSHOTS WEEK 40/2018 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Boeken waar je iets aan hebt

 

HET VROUWENHART? Een must read | ENJOY! The Good Life

 

 

 

♥  MUSTREAD: Het vrouwenhart

 

Meer ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! a good book

Foto’s: ©ENJOY! The Good Life. Met dank aan Uitgeverij Brandt die het boek beschikbaar stelde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.