eliza was here stal

Eliza’s Lange Tafels in het Gras.

Deze levensgenieter was heel blij dat ze door Eliza geselecteerd was om deel te mogen nemen aan Eliza’s Lange Tafels in het Gras.

eliza over de rijp boerderij

Het is een evenement dat Eliza was Here sinds vorig jaar voor haar reislustige levensgenieters organiseert. Helemaal in de stijl van Eliza. Op een unieke locatie, midden in het boerenland, heerlijk eten onder de fruitbomen aan mooi gedekte tafels, kleinschalig en met gelijkgestemden. Ik was dan ook blij verrast dat ik op deze prachtige dag mocht aanschuiven samen met vriendin M.

De weg erheen leverde toch weer stress op want hoewel wij op tijd weggingen kregen we geen enkel apparaat dat ons de weg zou kunnen wijzen zover ons daadwerkelijk op weg te helpen. En nadat we twee keer het dorp op en neer hadden gereden omdat we twijfelde welke route het snelst zou zijn kwamen we in een enorme wolkbreuk terecht. Noodweer was het ineens terwijl de dag zo zonnig begon. Hopelijk had Eliza de tafels niet in het gras gedekt…..

Uiteindelijk reden we de zwarte wolken uit, kwam de zon weer te voorschijn en begon de dame in de Tomtom weer hysterisch te gillen. Draai om alstublieft….. Echt niet! Eliza here we come.

Bij aankomst straalde de Fiat500 van Eliza was Here ons tegemoet.

eliza was here fiat

We zaten goed en werden vriendelijk ontvangen door Mara van Eliza op het erf van Over de Rijp.

eliza was here schaapje

Met achter haar een groep vrolijke mensen die van het zonnetje genoten.

eliza was here erf

En natuurlijk de prachtig gedekte lange tafels in de oude koeienstal. Wat een prachtig gezicht. Met veel stijl en vrolijkheid waren de tafels gedekt door Lange Tafels in het Gras.

eliza lange tafel stal

Wat een gezelligheid die middag. Een leuke groep mensen in een heel ongedwongen sfeer.

eliza menukaart

Eliza was aanwezig met twee medewerkers en hun vaste fotograaf maar zeker niet op de voorgrond.

eliza was here lekker eten

Hun doel van dit evenement is om hun klanten te leren kennen en omgekeerd. Een heel leuk initiatief omdat alles bij Eliza online of telefonisch gaat heb je nooit face to face contact. Er werden aan tafel dan ook de mooiste vakantie ervaringen uitgewisseld incl. dat leuke restaurantje aan zee.

eliza martha jose

Eliza doet dit heel goed. Ze hebben een sterk concept en moeten het met name hebben van mond-op-mond reclame Niet opdringerig, niet agressief, niet op de voorgrond maar hun tevreden klanten doen het werk voor ze. Ik ben vier keer met Eliza was Here op vakantie geweest. Alle keren geweldig! Prachtige locatie’s, geen massatoerisme en altijd een auto voor de deur. Een volgende vakantie zal ik dan ook zeker weer bij Eliza boeken. Ik heb Sicilië en Kefalonia hoog de de to go list staan 🙂

eliza plankje

Het eten dat ook door Lange Tafels in het Gras werd verzorgd was super.

eliza was here bediening

Schijnbaar eenvoudige gerechten bereid met fantastische producten. Nooit heb ik zulke lekkere tomaten gegeten als die in hun Panzanella.

eliza was here panzanella

Alles opgediend op vintage serviesgoed. Té leuk! Het zalige brood geserveerd in papieren zakjes. Lekkere wijn en smaakwater.

eliza aan tafel

En die kazen als nagerecht!….

eliza was here kaasplankje

Ik ben door het grote genieten gewoon vergeten foto’s te maken van al dat lekkers 🙂

eliza lange tafels in t gras

Jammer dat er een eind komt aan al het goeds. Ik had nog uren kunnen kletsen met mijn tafelgenoten. Maar het feest is voorbij en werd afgesloten met een leuke Goodybag.

eliza goodybag

Hier kun je één van mijn vakantie ervaringen met Eliza lezen.

Ik kijk terug op een geweldige middag die zeker onder de noemer ENJOY! The Good Life valt. Bedankt Eliza en Lange Tafels voor een geslaagde dag.

 

 

 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Dat ziet er echt geweldig mooi uit!

  september 2nd, 2014 15:58
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.