Een buitengewoon gewoon bestaan.... | ENJOY! The Good Life

Een buitengewoon gewoon bestaan….

Het leuke van stukjes schrijven op een website is dat het mijn hoofd leeg maakt. Over het algemeen is het vrij informatief hier op ENJOY!. Op de Snapshots en de persoonlijke column op zondag na. En laten dát nu de best gelezen artikelen van de week zijn.

Niet echt spannend

Blijkbaar lezen jullie graag wat mij bezighoudt. Dat is best bijzonder want, naar online maatstaven, is mijn leven niet echt spannend te noemen. Meer een buitengewoon gewoon bestaan. Ik maak geen reizen naar Bali, Ibiza, Zuid-Afrika, The Cook eilanden of andere exotische bestemmingen. Sterker nog, ik kom zelden nog het dorp uit waar ik woon.

Restaurants in Amsterdam

Uit eten in één van de vele restaurants in Amsterdam komt er ook niet meer van. Niet dat ik dat als een gemis zie want het ene restaurant dat geopend wordt is nog maffer dan het andere. Menig hip restaurant heeft inmiddels alweer de deuren gesloten nog voordat je de review gepubliceerd hebt.

ENJOY! inside

Mijn interieur mist de nodige macramé freubel werkjes voor aan de wand en een vloerkleed dat met de hand geknoopt is door een bijzondere stam uit de één of andere bananenrepubliek. Ook geen gekke behangetjes, pisgele of poepbruin geverfde wanden en geen laatste meubeltrends. De zwarte vogel is hier ook in geen velden of wegen te bekennen. Hoewel het hebben van die laatste nog wel een heimelijk verlangen is.

Werkplek

Mijn stukjes schrijf ik niet op die coole flexplek of in een trendy coffeecorner, maar gewoon thuis aan de keukentafel. Het liefst met een grote pot thee op een burgelijk, maar praktisch theelichtje. De enige levende ziel om mij heen overdag zijn de humeurige witte kater en de postbode die pakketjes voor de buren af komt leveren. Misschien is het leuk om met die laatste eens selfie’s te gaan maken 😉

Heilige koe

Kèkke auto dan? Nope. Hier kan ik niet teveel minzame opmerkingen over maken want straks laat hij mij, pijnlijk gekwetst door dit stukje, in de steek. Het is zo’n Italiaan waarin je iedereen uitlacht. De veertigplussers weten dan wel waar ik het over heb 😉 Bakfiets? Ook niet. Twee pubers krijg je met geen mogelijkheid in die bak.

Dating materiaal

Ook is er geen knappe Mr.ENJOY! en in de verste verte geen spannende minnaar. De zoektocht naar één van beide staat ook al geruime tijd op een laag pitje. Een smeuïg dating verhaal zit er dus ook niet in. Daar moet ik overigens binnenkort wel weer eens werk van gaan maken.

Feed back

Kortom een heel gewoon leven of misschien zelfs een tikkie saai. Het is maar hoe je het bekijkt. Eigenlijk ben ik heel benieuwd waarom jij het leuk vindt om een bezoekje te brengen aan ENJOY!? Of misschien heb je een pesthekel aan ENJOY! Dan ben ik benieuwd wat jou irriteert. Gooi het eruit hieronder in de comments.

Heb je tips, opmerkingen, dingen die je graag zou willen weten of kwijt wilt, onderwerpen of reviews die je graag op ENJOY! zou willen lezen? Let me know! Ook als je een leuke collega zoekt want ik ben op zoek naar een baan. Of als ik eens op date moet met een vrijgezellige vader, broer, oom, zoon, vriend voor een al dan niet geslaagd dating verhaal. Ik ben benieuwd!

Op zoek naar meer verhalen van ENJOY!?

 

 

♥ 7 voordelen van single zijn

 

Tinder date | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Dateleed: Say what??!!

 

SNAPSHOTS week 49/2016 | ENJOY! The Good Life

 

 

♥  Moderne familie….

 

Meer columns ontvangen van ENJOY!? Volg ENJOY! dan op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief van ENJOY!

ENJOY! your Sunday

Foto header: ©Meijnhout Fotografie

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.