blik vol geluk header

Een blik vol geluk

De Hema op zich is al een ‘blijmaker’ voor mij. Het is onmogelijk om met lege handen de winkel te verlaten. En dan hebben ze ook nog eens tafels vol ‘Blijmakers’. Heerlijk om met een grote smile op mijn snoet tussen al die leuke spulletjes te sneupen. Ik heb al aardig wat mensen blij gemaakt met een leuk presentje dat ook nog eens heel gezellig geprijsd zijn.

blik vol geluk open

Kleinigheidje

Niet alleen voor anderen vind ik hier leuke of handige dingen maar zo af en toe maak ik mijzelf ook erg blij met een kleinigheidje. Een kleinigheidje met groot plezier! Zoals dit blik vol geluk.

blik vol geluk kaart

Inspirerend

Het blik alleen al ziet er heel leuk uit. En als je hem opent zitten er 50 prachtige kaarten in met inspirerende, grappige of mooie spreuken. Zo zijn er kaarten die je een goed gevoelletje geven, het aha-momentje, een glimlach op je gezicht tovert of een nadenkertje.

blik vol geluk kaart trekken

Kaart trekken

Je zou elke dag een kaart kunnen trekken…. maar ik maak het blik open als daar zin in heb of even een oppeppertje nodig heb. Bijzondere spreuken bewaar ik in mijn agenda of prik ik op het wandbord. Of die ene bijzondere spreuk die van toepassing is op iemand stuur ik op zodat diegene weet ik aan hem/haar denk.

blik vol geluk zij

En hoe leuk…. om dit blik cadeau te geven! Een aanrader en voor 6 euro geef je jezelf of een ander een blik bomvol geluk 🙂 Ook online verkrijgbaar bij de Hema.

ENJOY! your lucky card.

Foto’s © ENJOY! The Good Life.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.