De spulletjes van ENJOY! krijgen een tweede leven. | ENJOY! The Good Life

De spulletjes van ENJOY! krijgen een tweede leven

Het wordt hier bij ENJOY! hoog tijd dat er opgeruimd gaat worden. Het huis en de garage staat vol met spullen. Veel nog heel mooi. Maar ik kan het gewoon niet allemaal kwijt. Het staat te verstoffen op zolder, of opeengestapeld in de garage. Het lijkt mij een goed idee, al die leuke spulletjes, aan jullie aan te bieden op het nieuwe Instagram account ENJOY! The Second Life. Leuk als je dat account ook wilt volgen.

De spulletjes van ENJOY! krijgen een tweede leven. | ENJOY! The Good Life

Kringloop winkel

Zoals je weet ben ik gek op kringloop winkelen. Ik kom altijd zoveel mooie dingen tegen. Die moet ik anders laten staan omdat ik wil voorkomen, dat ik door een haag van opgestapelde dozen, een weg naar mijn bed moet gaan vinden. Als ik nu iets leuks tegenkom, deel ik het met jullie. Wie weet doe ik er jou een plezier mee.

De spulletjes van ENJOY! krijgen een tweede leven. | ENJOY! The Good Life

Opruimen

Eerst ga ik de leuke spulletjes verkopen die ik nu nog heb en die behoorlijk in de weg staan. Dat is bijvoorbeeld serviesgoed dat niet meer in mijn servieskast past. Mooie spullen uit de kinderkamers. Die pubers zijn het allang ontgroeid en willen er niets meer van weten. Ze krijgen bij jou misschien wel een mooi, tweede leven. Maar ook styling spullen en props die ik ooit voor fotoshoots gebruikt heb, kom je tegen op ENJOY! The Second Life.

 

Shinen

Hoe leuk zou dat zijn, als ik onze oude spulletjes, bij jullie zie shinen! Dat mooie serviesgoed, een geinig bordje voor aan de wand, prullaria, kussenhoesjes, kandelaars, oud blikken speelgoed, tassen, DIY’s etc. Je ziet het allemaal voorbij komen als je het Instagram account van ENJOY! The Second Life volgt.

Verkocht

Als er iets van je gading bij zit, dan reageer je simpelweg door VERKOCHT te typen. Wie het eerst VERKOCHT of SOLD in de reactie geeft, is de gelukkige. Je mag het dan bij mij op komen halen of ik verstuur het voor je. De verzendkosten (6,95) Het wordt geheel voor jouw rekening en risico verzonden. Ook naar het buitenland als het nodig is. Dan zijn de kosten conform die van TNT Post.

De spulletjes van ENJOY! krijgen een tweede leven. | ENJOY! The Good LifeBen je naar iets op zoek? Laat het dan vooral weten. Wie weet vind ik het voor je als ik weer eens een rondje kringloop- of vintage winkels doe. Ik ben heel benieuwd of jullie dit, net als ENJOY! The Good Life, ook kunnen waarderen. Leuk als je een reactie achterlaat, of als ik je bij ENJOY! The Second Life tegenkom.

See you @ ENJOY! The Second Life on Instagram!

 

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.