De leukste kerstcadeautjes.

Het is bijna kerstfeest….. ! Het liefst heb je een glinsterende kerstboom in huis staan met daaronder heel veel prachtige pakjes. Want je wilt niemand overslaan natuurlijk. En zijn er kinderen in huis dan is dat al genoeg reden om een paar pakjes onder de boom te hebben. Al is het maar een kleinigheidje.

Ik kan mij zo voorstellen dat de inspiratie voor een leuk kerstcadeautje soms kan ontbreken. Het is rond deze tijd altijd een gekkenhuis op het werk, de kids zijn niet te pruimen, je partner zit met een deadline en zelfs de poes wil een schone kattenbak en een bakje verse brokjes. En dan moeten er ook nog eens voor die verre tante of je schoonvader cadeautjes gekocht worden. Succes!

Zit je nu echt met je handen in het haar dan deel ik graag een paar kerstcadeau-ideetjes met jullie. Het zijn cadeautjes die ik gehad heb, cadeau ga doen of op mijn Wannahave lijstje heb staan. Niets gesponsord! Van heel goedkoop tot pittig geprijsd en van orgineel tot praktisch. Wie weet brengt het je op een idee 🙂 Daar gaan we…..

kerstcadeau catrice eye

Dit In the Mood for Nude Inside Eye Highlighter Pen (mondvol) van Catrice kocht ik laatst voor mijzelf en vind het een echte aanrader. Voor een klein schappelijk prijsje krijg je met één pennestreekje in je waterlijn een prachtige open blik. Ik kocht hem bij de Kruidvat. (2,89 euro)

kerstcadeau catrice inside eye

Kerstcadeautje My Life

Ik ben gek op notitieboekjes (wie niet!). Dit geweldige boekje vond ik laatst via Last Days of Spring. Hij staat sindsdien hoog op mijn Wannahave lijstje. Een boekje waar je je hele levensverhaal in kwijt kunt aan de hand van alfabetische vragen. Bijvoorbeeld: Waar zou je niet zonder kunnen? Dit fijne boekje is hier te bestellen. (18,49 euro BOL.com) Foto: Last Days of Spring.

kerstcadeautjes JUMBO koekjespot

Superleuk cadeautje voor je nichtje die gek is op koekjes bakken. Vrijwel alles wat je nodig hebt zit in deze wekpot. En ook nog eens leuk verpakt. Kerstkoekjessteker en dennetje eraan en klaar is dit leuke kerstcadeautje. (5,99 euro JUMBO)

kerstcadeautje polaroid

Lights, camera, action…. Dit is een nieuwe versie van de oude vertrouwde Polaroid camera. Hij ziet er zo kék uit. Staat ook al een tijdje op mijn lijstje. (99,- euro) Hier verkrijgbaar bij Modemusthaves.

kerstcadeautjes Linda

LINDA. is altijd een goed cadeau. Geef een los blad of doe er een bioscoopkaartje bij voor de nieuwe Gooische Vrouwen film. Wil je helemaal uitpakken geef je een abonnement.

kerstcadeau jamies

Ik heb zo likkebaardend de serie van Jamie’s Comfort Food gevolgd (zie hier mijn post) op 24 Kitchen dat dit kookboek van hem een logisch gevolg daarop zou kunnen zijn. Een prachtig, dik kookboek vol lekkers. (29,99 euro BOL.com of de boekhandel)

kerstcadeau HEMA setje

Dit leuke setje kreeg ik laatst cadeau van de pubers. Een Foaming Shower Gel, Handsoap en Bodylotion in een vrolijke roze verpakking en ruikt heerlijk. LIEF! (2,- p.stuk HEMA)

kerstcadeaus Chianti

Het lijkt een afgezaagd cadeautje maar een fles wijn is altijd welkom voor een liefhebber. Of wat dacht je van zelf een leuk kerstpakket samenstellen voor iemand die vaak je hondje uitlaat als jij naar je werk bent? Bij de LIDL kun je momenteel heel veel luxe producten krijgen. Kreeftensoep, Stilton cheese in mooie stenen pot, risotto met truffel, leuk blikje met fijne olijfolie, Himalaya zout in een mooie zoutmaler etc. Deze Chianti was 3,49 euro.

kerstcadeautjes Canon

Voor de fotografie liefhebbers onder ons is deze lens een echt HEBBEN! ding en voor een lens enigszins betaalbaar. Het is dé perfecte lens om portretten te maken. Deze stond dan ook hoog op mijn lijstje maar ik kan hem sinds kort afvinken. Ik zit nog in de testfase maar zal er t.z.t. een review van maken. (99,- euro CANON) Verkrijgbaar o.a. bij Mediamarkt.

kerstcadeautje foto's

Geef je partner een mooie foto van jezelf cadeau. Of opa en oma een familieportret. Het is waarschijnlijk wel een beetje kort dag maar stuur Wiljo Meijnhout een berichtje en wie weet kan hij nog een mooi plaatje schieten. Of wat dacht je van een cadeaubon voor een fotoshoot? Wiljo maakt prachtige foto’s tegen een betaalbare prijs.

Voor info: Wiljo Meijhout fotografie

kerstcadeau essence

Dit is een heel fijne eyeliner van Essence. De Essence Extra Longlasting Eyeliner Pen. Deze pen maakt het heel simpel om een strak lijntje langs je bovenste ooglid te trekken met natuurlijk zo’n vette uitlopende wing. (2,59 euro Kruidvat)

kerstcadeautje fotostrap

Hoe stoer en überberhip is deze luipaard camerariem? Hang ‘m -met camera- als eyecatcher in huis of gebruik ‘m op vakantie, naar festivals, dagjes strand, verjaardagen of where ever! Ik wil hem HEBBEN!! Te bestellen bij Modemusthaves voor 34,95 euro

kerstcadeautjes Sonos

Dit is wel een heel ‘vet’ cadeau en ook meteen het duurste cadeau in deze serie. De SONOS PLAY 5. Dit is een geweldig apparaat. Mijn hele stereoset is vervangen door deze nietige kleine box. Geen snoertjes meer in huis. Alles draadloos en makkelijk te bedienen via je smartphone, laptop of Ipad. En wat een geluid!! De beste aankoop sinds tijden. Mijn broer was wel bijna ter ziele want bij het verwijderen van alle draden van mijn oude set bleek er nog 220 op een draadje te staan. Kleinigheidje…. naast een wild kapsel is hij gelukkig nog ‘Alive and Kicking”.

kerstcadeautjes Rituals

Een hoop mensen zullen Rituals misschien een beetje voor de hand liggend vinden, maar ik word er nog steeds heel erg blij van als ik het krijg. Vooral deze Shower Foams vind ik heerlijk. Laatst kreeg ik de HAMMAM Delight. Die kende ik nog niet. Heerlijke frisse geur waar je lekker wakker van wordt en je het gevoel geeft in de Spa te zijn. (8,- euro RITUALS)

kerstcadeautjes Rituals Fortune Oil

Deze heerlijke olie wil ik je ook nog als tip meegeven. Ook deze kreeg ik cadeau. De naam alleen al… FORTUNE OIL 🙂 Hij ruikt heerlijk en geeft je een ‘rijk’ gevoel. (8,50 euro RITUALS)

 

kerstcadeautje agenda

Deze agenda kreeg ik van Sinterklaas. Het is echt een vrolijk dingetje. Je kunt hem op pimpen met leuke foto’s of printables. De weekplanners verdeeld over twee pagina’s dus lekker veel ruimte om in te kliederen en tekenen. Met vrolijke tabbladen waar je briefjes in kunt bewaren etc. Een echte musthave voor een klein prijsje bij…. natuurlijk de HEMA. Ik zal hem binnenkort reviewen.

kerstcadeautje agenda inside

Een papieren agenda mag dan ouderwets zijn. Ik ben er weer op teruggevallen want vergat van alles en nog wat en vind het gewoon overzichtelijker op papier. En om eerlijk te zijn vind ik een agenda gewoon heel erg leuk! (6,95 euro HEMA)

kerstcadeau header

Dit kerstpakket heb ik samengesteld voor mijn allergrootste rots in de branding…. Mijn hulp. Elke week maakt zij mijn huisje brandschoon en ik ken haar al zo lang. Ze is gewoon onderdeel van ons gezin. Ik ben zoooo blij met haar en geef haar zo af en toe een bloemetje, zomaar omdat het kan en natuurlijk met sinterklaas en kerst vergeet ik haar nooit. Dit jaar moest ik even een beetje op de kleintjes letten maar heb toch een paar leuke presentjes voor haar gescoord.

kerstcadeautjes Panetone

De kerstset met beker komt van de Primark, De wijn heb ik niet gegeven want daar houd ze niet van en heb die vervangen voor een leuk tijdschrift van Wendy en een heel luxe Panetonne brood van de Sligro. Dit is een Italiaanse variant op ons kerstbrood.

kerstcadeaus beker prim

Dit leuke kerstsetje heb ik bij de Primark gekocht. Er zit een mooie grote witte mok in met een gebreid ‘jasje’ erom, een theefilter, een doosje met losse thee en een chocolat chip cookie.

kerstcadeautjes USB laadkabel HEMA

Deze USB oplaad snoertjes zijn retehandig. Er zit namelijk een 2 meter lang snoer aan. De orginele Apple snoertjes zijn allemaal zo vreselijk kort. Ik zat soms in een onmogelijke positie aan de telefoon omdat mijn batterij leeg was. Nu niet meer nodig met deze vrolijke snoertjes. Verkrijgbaar in veel kleurtjes en soorten (Ipad, Iphone etc.). Leuk met een retro strijksnoer. (4,- euro bij de Hema)

Chanel Mademoiselle

Dit is mijn absolute All Time Favorite geurtje. CHANEL Coco Mademoiselle. Licht, tijdloos en perfect voor alle ‘moods’. (82,- Bijenkorf)

kerstcadeau telefoonhoesje

Mijn nieuwe telefoon hoesje vind ik ook zo’n leuk hebbeding. Extra leuk is dat je het scherm dezelfde layout kunt geven als de buitenkant door een app te downloaden. (4,- euro HEMA)

Als je op zoek bent naar een leuke kleinigheidje kun je trouwens heel goed terecht bij de HEMA. Zij hebben de afdeling ‘BLIJMAKERS’ waar je heel veel leuke cadeautjes kunt vinden voor een vriendelijke prijsje.

ici paris XL

ICI Paris heeft zo vlak voor de feestdagen weer een superactie! De mascara’s zijn met 40% afgeprijsd. Mijn Chanel Le Volume zit er weer bij. Nu voor 18,90 euro bij ICIParis.nl

 

kersthuis apple

Weet je het echt niet meer en heb je een onbeperkt limiet te besteden kun je natuurlijk altijd nog iets Appeligs geven…..

Veel succes met het kopen van het ultieme kerstcadeau!

ENJOY! your Christmas gifts.

 

 

 

 

 • Avatar
  Ninja moeder
  http://Www.ninjamoeder.nl

  Super leuke tips! Zie er zeker wat tussen staan om te geven én te vragen 😉

  december 20th, 2014 17:37
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Ik hoop dat dit lijstje ook door mijn lieve pubers gelezen wordt 😉

   december 20th, 2014 17:48
   Reply
   02
 • Avatar
  Deborah
  http://deborahhamar.wordpress.com

  Dan kun je altijd nog iets appeligs geven! hahaha
  Leuk blog heb je er van gemaakt. Er staan zeker wat herkenbare dingen in.
  Vind de koekjes pot heel erg leuk om te geven.
  De notitieboekjes zijn hier zeker ook niet aan te slepen.
  En mijn collega vind mij ouderwets. Omdat ik ook een papieren agenda heb. 🙂

  december 21st, 2014 9:58
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Zijn we in ieder geval samen ouderwets…. duh!

   december 25th, 2014 8:33
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.