Framboos kladdkaka cheesecake trifle | ENJOY! The Good Life

De lekkerste nagerechten voor kerst.

De decembermaand staat voor de deur en kerst is in aantocht. En zoals andere jaren probeer ik kerst dit keer eens niet voor mij uit te schuiven, dus ook niet hier op ENJOY!. En dus ga niet een paar dagen voordat het kerst is, nog een wat recepten delen. Dit jaar ben ik er lekker vroeg bij. En ik begin eens in omgekeerde volgorde. Met de nagerechten.

Leuke recepten van ENJOY!

Op ENJOY! heb ik in de loop der jaren al diverse leuke recepten met jullie gedeeld. Sommige zijn een beetje in de vergetelheid geraakt, maar nog altijd de moeite waard om op dit soort speciale dagen te maken. Hoewel ik normaal gesproken niet echt van de nagerechten ben, vind ik het met eetfeestjes juist wel heel leuk om dan echt uit te pakken. Lekker lang tafelen, op dit soort feestelijke dagen is extra gezellig. Hieronder vind je een verzameling van de lekkerste nagerechten van ENJOY!

Misschien brengt het je op een idee voor jouw kerstdiner en kan je het nagerecht alvast van je ‘to do lijstje’ afvinken. Zelf ben ik ook volop op zoek, met welke leuke nagerechten ik jullie hier op ENJOY! en mijn tafelgasten, kan verrassen. Ik vind het leuk om zelf nagerechten te bedenken, maar ik laat mij ook graag inspireren in mijn zoektocht naar lekkere kerst toetjes.

Maar eerst het overzicht van ENJOY!:

BIG FAT TIPSY TRIFLE | ENJOY! The Good Life

Big Fat Tipsy Trifle

Zomerse tiramisu met aardbei en framboos | ENJOY! The Good Life

Tiramisu met aardbei en framboos

Framboos kladdkaka cheesecake trifle | ENJOY! The Good Life

Framboos kladdkaka cheesecake trifle

Hemelse Modder, een makkelijk en snel nagerecht | ENJOY! The Good Life

Hemelse Modder, een makkelijk en snel nagerecht

NIGELLA'S GODDELIJKE BLONDIE | ENJOY! The Good Life

NIGELLA’S GODDELIJKE BLONDIE

16 favoriete recepten voor kerst | ENJOY! The Good Life

Little tipsy trifle

SNAPSHOTS week 52/2015 | ENJOY! The Good Life

ROCKY ROAD for Christmas 

LIMONCELLO TIRAMISU | ENJOY! The Good Life

Limoncello Tiramisu

Laat vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #ENJOYTHEGOODLIFE  als je één van deze, of andere recepten van ENJOY! hebt gemaakt. Dat vind ik leuk!

♥ Bewaar voor later op Pinterest ♥

ENJOY! these tasty desserts

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl
 • Avatar
  Hart
  https://www.bestel-chocolade.nl/

  Dat wordt een geweldig Kerst diner, bedankt voor de inspiratie.

  december 3rd, 2019 10:59
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.