CHANEL Le Volume

CHANEL Le Volume, mijn favoriete mascara!

Die ‘Things I love’ op elke donderdag gaat niet lukken vrees ik. Maar vandaag deel ik weer eens een favoriet van mij. De Chanel Le Volume mascara.

Chanel

Voor deze week in the ‘Things I Love’ mijn alom geliefde mascara van Chanel. Het merk alleen al heeft bij mij een streepje voor. De klassieke en tijdloze stijl van de producten en make-up van Chanel spreken mij enorm aan. Nu is het niet zo dat alles Chanel ademt hier in huize ENJOY!. Verre van dat zelfs maar ik pik er zo mijn haalbare favourites uit. Zo gebruik ik standaard Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Rouge Lipstick en Chanel Le Volume Mascara. De artikelen die ik hier eerder over schreef vind je terug door op de linkjes van de producten te klikken.

MAKE ME BEAUTIFUL #1 MAKE-UP | ENJOY! The Good Life

Favoriet

Nadat ik talloze mascara’s had uitgeprobeerd. Van goedkoop tot duur, kwam ik uiteindelijk bij Le Volume van Chanel uit. Voor mij is dit de ultieme mascara. Eentje die mij nooit teleurstelt, nooit voor schut zet en nooit voor onaangename verrassingen zorgt. Ja, ik heb het hier nog steeds over een mascara….

Eenvoud en elegantie

En waarom is hij zo bijzonder voor mij? Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het merk Chanel alleen al bijna voldoende is voor dat juiste gevoelletje. Natuurlijk is de inhoud ook top. En het begint allemaal bij de verpakking. Het stijlvolle zwart en wit doen het voor mij. Eenvoud en klassieke elegantie.

CHANEL Le Volume | ENJOY! The Good Life

Volle, lange wimpers

Als je de mascara opent komt er een heel gewoon ogend borsteltje tevoorschijn. Maar schijn bedriegt want zo ‘gewoon’ is dit borsteltje helemaal niet. Het is een bijzonder ontwerp van dicht op elkaar staande en schuimgeplaatste schijfjes. Deze schijfjes openen de wimpers en separeren ze waarna zij zich lijken te vermenigvuldigen. Als de mascara is opgebracht zijn de wimpers gelijk voller en langer. Je kunt makkelijk meerdere laagjes aanbrengen zonder dat de mascara gaat klonteren. Persoonlijk heb ik aan één laagje meer dan genoeg om het door mij gewenste resultaat te krijgen. Een mooie, intense oogopslag.

CHANEL Le Volume | ENJOY! The Good Life

Geen irritatie

Nu ben ik zelf nogal een gevoelig typetje als het om make-up of gezichtsverzorging gaat. Ik heb snel geïrriteerde en tranende ogen. Niet alleen bij budget merken maar ook bij dure make-up merken. Het is altijd even zoeken welke make-up mijn ogen wel kan verdragen. Met de Le Volume heb ik nooit problemen. Dat is natuurlijk geen garantie voor andere gevoelige typetjes maar misschien een hoopvol gegeven.

Ik gebruik de ‘gewone’ Le Volume. De mascara is ook verkrijgbaar in Waterproof en Ultra Noir. Hij kost € 32,- en is hier online bij ICI Paris XL te bestellen.

Tip van ENJOY!: Schrijf je in voor de mailinglijst van ICI Paris XL dan word je op de hoogte gehouden van acties. De Mascara’s zijn namelijk regelmatig in de actie met 40% korting.

ENJOY! your Chanel Le Volume.

Beeld: ©ENJOY! The Good Life & Chanel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.