Catrice 123 verpak

Dit seizoen komt Catrice met prachtige nieuwe producten op de markt. Eén van die producten is Catrice Ultra Stay & Gel Shine 3 Step System. Een hele mond vol maar dan heb je ook wat.

Wil jij ook prachtig gelakte nagels zonder dat je een bezoekje moet brengen aan de nagelsalon of het gebruik van een LED lamp? Nu kan dat heel simpel en gewoon thuis.

En een nog groter voordeel is dat je alle budget lakjes van Catrice daarvoor kunt gebruiken. Je lievelings nagellakjes blijven dus niet ongebruikt. Samen met de Basecoat (1) en de Topcoat (3) krijg je prachtig glanzende gelnagels.

Ik heb de producten getest en was gepast sceptisch. Prachtig gelakte nagels vind ik heel mooi en verzorgd staan maar na een paar dagen krijg je al beschadigingen en begint het er wat armoedig uit te zien. Dus als Catrice beweerd dat zij de houdbaarheid met 8 dagen verlengen dan ben ik heel benieuwd!

Catrice 123 head

Dit is wat ik ervan vond…..

Stap 1: Catrice Ultra Stay & Gel Shine Base coat – € 3,59.

De eerste stap voor perfect gelakte sterke nagels is deze basecoat. Deze egaliseert de nagels met een ultra matte lak die makkelijk aan te brengen is. Het verterkt je nagels en voorkomt verkleuringen. Je nagels zijn prachtig glad en voorbereid op de volgende stap.

Catrice vb ora

Stap 2: Ultimate Nail Lacquer – € 2,99.

Alle Ultimate Nail Lacquer nagellakjes van Catrice zijn te gebruiken. Een keus uit bijna 80 verschillende kleurtjes. Mooie rustige nudes, all time reds of prachtige lenteachtige pastels.

Catrice Greige

Na het aanbrengen van één laagje vond ik de kleur toch wat lafjes. Waarschijnlijk dat na aanbrengen van de TopCoat de kleur beter geïntensiveerd wordt. Ik nam de gok niet en bracht nog een laagje kleurlak aan.

Catrice Nail lacquer

Dit zijn de kleuren die ik gebruikte: nr. 61 Greige! The new beige en nr. 82 A gallon of Melon.

Catrice lak

Stap 3: Ultra Stay & Gel Shine Top Coat  – € 3,59.

Deze Top coat beschermt de kleur en maakt deze nog iets intenser door de langhoudende en volumineuze gel-glans finish. Deze laatste laag geeft het mooie effect van gel-nagels. Sterk, strak en prachtig glanzend. Na het eerste dunne laagje bracht ik nog een extra laagje aan zodat ik zeker weet dat mijn nageltjes strak in de lak staan.

En….. blijven ze minimaal 8 dagen mooi? Jazeker!! nog langer ook zelfs. Na bijna twee weken vond ik het er niet zo mooi meer opzitten. De bovenste randjes begonnen een beetje te beschadigen. En om eerlijk te zijn was ik daar niet rouwig om want ik wilde wel weer eens een ander kleurtje. Anderhalve week kékke nageltjes lukt met gemak.

Prettig is dat je de nagellak met gewone remover kunt verwijderen. Ik dacht dat je het er best lastig af zou krijgen met al die lagen lak maar zonder enige moeite zijn de laklagen te verwijderen.

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze formule zijn belofte waar zou kunnen maken. Maar dat is met gemak gelukt. Ik ben dan ook heel erg tevreden over dit systeem en blijf dit ook gebruiken. Het is veel goedkoper en praktischer dan bij de nagelstudio en je hoeft er ook geen kostbare investeringen voor te doen. Ik ben fan!

Alle pluspunten nog even op een rij:

 • Betaalbaar
 • Makkelijk verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bij Kruidvat
 • Simpel zelf te doen
 • Gewone nagellak als kleurlak
 • Blijft lekker lang en mooi zitten
 • Te verwijderen met normale remover
 • Geen LED lamp nodig

Een minpunt zou ik niet kunnen bedenken. Ik zal nu sneller mijn nagels gaan lakken omdat ik weet dat het langer blijft zitten. Dus eigenlijk is dat nog een voordeel 🙂

Catrice 123 pin

De kleurlak en de 3 step ultra stay & gel shine is verkrijgbaar bij het Kruidvat. Je kunt ze ook online bestellen.

ENJOY!

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Dina
  http://www.dinastie.nl

  Hahha ik zag het lakje en wist direct dat het “A Gallon of Melon” is, hoezo verslaafd aan de lakjes van Catrice.

  maart 12th, 2015 7:49
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Haha… Ook een ‘die hard’ fan 🙂

   maart 12th, 2015 14:06
   Reply
   02
 • Avatar
  Stefanie

  Welke nailpolish remover gebruik jij? Want ik moet toch wel hard boenen om de nagellak eraf te krijgen… Ik gebruik gewone remover met aceton van het huismerk van kruidvat.

  juli 27th, 2015 5:44
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Ik gebruik de gewone Nail Polish Remover van het huismerk van het Kruidvat met het roze etiket. Ik breng het ruim op een wattenschijfje aan. Leg het wattenschijfje over de nagellak, laat het heel even intrekken en dan veeg je de nagellak er zo af. Hoop dat het met deze tip beter gaat? Ben je wel tevreden over de Catrice 3-step?

   juli 29th, 2015 5:59
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.