Follow my blog with Bloglovin

Het leuke van een puber dochter is dat zij zich gaat ontpoppen tot een kleine dame. De interesse voor make-up begint grote vormen aan te nemen. Er slingeren hier ineens de meest aparte kleuren nagellak, eyeliners en mascara rond. Het meeste ruim ik zuchtend op en vraag mij ondertussen af waarom zij zulke gevaarlijke oorlogskleuren koopt.

Catrice lipstick inside

Zo ook met deze lipstick van Catrice. Vol enthousiasme liet ze mij haar nieuwste aanwinst zien. Waarop ik een donderpreek hield waarom ze haar spaarzame centjes opmaakt aan die vreselijke make-up van haar. Die lipstick lijkt wel radioactief!

Catrice lipstick inner

Of ik hem even wilde proberen vroeg ze mij liefjes. Ik bracht hem aan op mijn lippen en verwachte te transformeren in een Alien maar ik was positief verrast….. Hij is prachtig! Op je lippen kleurt de lipstick zachtroze. Best een natuurlijke kleur.

Catrice lipstick op

Leuk dat ik door haar make-upjes uitprobeer waar ik normaal gesproken mijn neus voor op zou halen…. Minder leuk is dat de kleine dame mijn make-up inpikt. Waar is mijn Le Volume gebleven!!!!!!!!

De lipstick is te koop bij het Kruidvat (ook online) voor 4,99 euro.

 

 

 • Avatar
  Jenn
  http://jennnsfigments.com

  Inderdaad een heel ander kleurtje op je lippen dan je zou verwachten bij het zien van de felle lipstick. Leuk!

  augustus 27th, 2014 16:53
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Ik heb hem ingepikt haha….

   augustus 27th, 2014 18:48
   Reply
   02
   • Avatar
    AlettA

    Haha, vond ze hem niet meer leuk/lekker ? En idd had ook ik een fellere kleur verwacht. Is LE VOLUME al boven water….if not nu im Angebot bij ICI Paris met 40% korting 😉

    augustus 30th, 2014 8:46
    Reply
    03
    • Avatar
     José

     Oog om oog, tand om tand haha…. Volume is weer terecht. Goede tip. Ga gelijk een Le Volume bestellen. 40% is wel een winstpakker!

     augustus 30th, 2014 9:21
     Reply
     04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.