jordaan2

Op 3 augustus kan je in ons aller Jordaan op straat eten! Dit unieke culinaire evenement wordt georganiseerd door Boetegewoen. Wat? Boetegewoen het Limburgse woord voor ‘Buitengewoon”. En dat is het! Het diner wordt al jaarlijks in Maastricht georganiseerd, en werkt daar samen met o.a. Restaurant Toine Hermsen  en Restaurant  Tout à Fait (beiden in bezit van één Michelin ster). En het is er een doorslaand succes, de gasten vechten om de laatste kaarten, en nu komen ze dus voor het eerst naar Amsterdam .

Stichting Boetegewoen is het initiatief van The Hospitality Group, een culinair evenementen bureau gevestigd in Amsterdam en Maastricht, dat zich richt zich op de conceptualisatie, planning en uitvoering van culinaire evenementen. Met Boetegewoen richten zij zich enkel op evenementen met een maatschappelijk verantwoord karakter, zoals dit evenement: “Aan Tafel”. Ze zullen altijd hun best doen om unieke, innovatieve, soms rare, maar vooral eigentijdse stempel op hun evenementen te drukken, dus bijzonder word het zeker.

Wil je dit unieke evenement meemaken? Kaarten kosten 65 euro en daarvoor krijg je een vier-gangen lunch en onbeperkt (!) water en wijn. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Boetegewoen (klik hier) Wees er snel bij, want op = op en de kaartverkoop gaat als een dolle!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.