Bacchus Wijnfestival | ENJOY! The Good Life

Na een uitverkocht festivalweekend vorig jaar is het Bacchus Wijnfestival dit weekend (4, 5 en 6 september 2015 van 14-23 uur) weer terug in het Amsterdamse Bos. Drie dagen lang de beste wijnen uit alle windstreken, good food en fijne beats.

De wijn

Er zijn vele wijnkopers aanwezig die wijnen presenteren uit vele wijnlanden van over de hele wereld zoals Wijnkoperij de Hermitage, de Gouden Ton, Zuid en meer. Vanaf € 3,- per glas drink je al een goede wijn en je kunt ook gelijk een hele fles kopen en gezamenlijk ergens neerstrijken of rondslenteren. 

Op het festival wordt gebruik gemaakt van muntjes. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang. Je kunt de muntjes pinnen of betalen met contant geld. Al het eten en drinken wordt met munten afgerekend. 

Wijnbeleving en minder plastic afval…

1. Een glas kost 1,5 muntje (een muntje is €1,50)
2. Je wijnglas gebruik je de hele dag
3. Is je glas vies of kapot? Dan ruil je dit gratis tegen een schoon exemplaar
4. Bewaak je glas met je leven of leen een nieuwe
5. Lever je glas in en je krijgt € 2,00 terug

BACCHUS WIJNFESTIVAL | ENJOY! The Good Life

Het eten….

Naast iedere wijnkoperij staat een mobiele keuken. Van klassiek tot aan streetfood, alle wijn spijscombinaties zijn aanwezig. Zo eet je een oester bij een strakke Chablis en bestel je bij je vette Chardonnay uit Napa Valley een nog vettere hamburger van de barbecue. De Food Trucks zijn weer rijkelijk vertegenwoordigd met Brandt en Levie, Gekke Geit, Of je Spaanse Worst lust, De Piepermobiel, Vleesch Noch Visch, Zijpe Stijl, L’Entrecote Mobile en veel meer…..

Nieuw dit jaar…. Aan tafel in een bijzondere ambiance. Heerlijk eten, verrassend menu en een geweldig glas wijn bij Marius, Brasserie van Baerle, Etikette en Staets.

Bacchus Etikette

De muziek:

Op het festival vind je een eclectische mix van bands en DJ’s die het gehele festival zorgen voor warmte en geluk. Van Franse Chansons tot ontspannen house en van funky hip hop tot aan snerpende saxofoons.

bacchus festival vogels

Op naar het Amsterdamse bos dit weekend!

Kaarten
Kaarten zijn online verkrijgbaar en bij deelnemende wijnwinkels. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-. Aan de deur zijn beperkt kaartjes verkrijgbaar voor € 17,50. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Bacchus Wijnfestival.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.