Arizona header Tijdens het Lifestyle Lab konden de bloggers al kennismaken met de nieuwe smaken van AriZona. De leuke flesjes met de verschillende Ice Tea’s waren bij ons al favoriet. Niet alleen vanwege de lekkere en royale inhoud maar ook vanwege de mooie flesjes. Meestal worden de flesjes nog gebruikt als refill.

Nu zijn er vier extra smaken fruit limonade aan toegevoegd. De Cowboy Cocktails. Toen de pubers de flesjes hier thuis tegenkwamen werden ze gelijk getest. En foetsie waren ze 🙂

Arizona duo pict

Ook deze flesjes zien er weer vrolijk uit en verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Strawberry Lemonade, Fruit Punch, Mucho Mango en Watermelon. Zelf drink ik dit soort drankjes niet dus heb ik het testen van de AriZona aan de echte fans overgelaten. De pubers! Zij testen de eerste drie smaken voor jullie. Kort en bondig zoals dat gaat met pubers.

Cowboy Cocktails zijn de nieuwste puur natuurlijke dorstlessers van AriZona. Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, wél heel veel vers fruit. In ieder flesje Cowboy Cocktail zit tenminste 10 % fruitsap, met daaraan nog vitamine C toegevoegd. De drankjes bevatten daarom veel minder calorieën dan gewone frisdranken. En ze zijn ook nog eens in zulke leuke flesjes verpakt die je niet weg wilt gooien.

Arizona Mucho Mango duo Mucho Mango Als je mucho veel dorst hebt, is Mucho Mango je beste vriend. Mangosap zorgt voor een friszoete smaak die je in één slok in een tropische stemming brengt.

En de pubers? Lekker! Niet te zoet en je proeft de mango goed.

Arizona Fruit Punch duo

Fruit Punch

De paarse flesjes van Fruit Punch zitten bomvol fruit, eigenlijk teveel om op te noemen. Er is ook nog een shot vitamine C aan toegevoegd, net als aan de andere smaken Cowboy Cocktails trouwens.

En de pubers?: Puber 1 vond het een super lekkere combi! Puber 2 vond hem ughhhh niet lekker. 

Arizona Strawberry Lemonade duo

Strawberry Lemonade

Zoete aardbeien en verfrissende citroen zijn de beste vrienden in dit verfrissende drankje dat deze zomer zonder twijfel naast menig strandbedje zal plaatsnemen.

En de pubers?: Pubers 1 vond hem oké, de citroen iets te overheersend en puber 2 vond hem ‘Niet te houwe’ zóooooo lekker.

Arizona duo pict achter

Over AriZona

Het begon in 1971 met de verkoop vanuit een oud Volkswagenbusje, inmiddels is AriZona niet weg te denken uit de frisdrank schappen van de Verenigde Staten. AriZona staat voor eerlijke producten zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het merk is duidelijk herkenbaar aan de unieke, kleurrijke flessen. AriZona Ice Tea is in Nederland verkrijgbaar in de smaken Blueberry White Tea, Lemon, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. En nu nieuw de Cowboy Cochtails.

 • Verkrijgbaar in de supermarkten (Jumbo, Appie etc.).
 • Inhoud: 500 ml
 • Prijs: € 1,10
 • Website

Let op!: Ondanks dat er aan AriZona geen kunstmatige stoffen zijn toegevoegd bevat het wel suiker! Niet vreemd want het is een gewone frisdrank. Wel bevat het minder calorieën dan bijvoorbeeld Cola. Als je puber (of jij) zo heel af en toe een AriZona drinkt is dat geen ramp. Maar wees hiervan bewust en wees matig met het gebruik van frisdranken.

Arizona trio

ENJOY!

 

 

 

 

 • Avatar
  Deborah
  http://deborahhamar.wordpress.com

  Alleen al de leuke flesjes. Daar zouden ze mij mee over de streep halen om het te proberen 🙂

  mei 30th, 2015 12:58
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Ik kan het ook niet over mijn hartje verkrijgen om de flesjes weg te gooien….

   mei 30th, 2015 19:35
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.