APOTEK huidverzorgingsproducten | ENJOY! The Good Life

APOTEK huidverzorgingsproducten

Ik moet iets bekennen…. Ik heb een zwak voor verpakkingen. En vooral verpakkingen die zo uit een ouderwetse apotheek lijken te komen. Zoals deze huid verzorgingproducten van APOTEK die voor een heel zacht prijsje te koop zijn bij…. jawel de Action. Dat een huid verzorgingsproduct niet de hoofdprijs hoeft te kosten, bewijzen deze producten van APOTEK. Een mooi vormgegeven lijn verzorgingsproducten op basis van biologische ingrediënten.

Natuurlijke ingrediënten 

De beste ingrediënten haal je gewoon uit de natuur. Zoals je vroeger uit de apotheek vaak eerst natuurlijke producten meekreeg om je kwaaltjes mee te lijf te gaan. En vanuit dat uitgangspunt is APOTEK ontstaan. Ieder product is samengesteld met natuurlijke producten die een krachtige werking hebben. Zoals: Aloë Vera, die de huid beschermt, de elasticiteit verbetert en een antioxiderende werking heeft. Arganolie is een natuurlijk wondermiddel dat rijk is aan vitamine-E, die de huid een flinke oppepper geeft. Er zijn geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd en alle producten zijn dermatologisch getest.

APOTEK huidverzorgingsproducten | ENJOY! The Good Life

APOTEK lijn

De lijn bestaat uit een shampoo, een bad & douchegel, een handzeep en een hand- en bodylotion. Allen hebben ze een prettige, licht geparfumeerde geur van groene thee, sinaasappel en citrus. De producten zitten in mooi vormgegeven, handige flacons die gezien mogen worden. Ze misstaan zeker niet in badkamer, toilet of keuken. De handzeep en de hand & bodylotion zijn gepakt in een handige pompverpakking van 300 ml en de shampoo en bath & showergel in een 500 ml verpakking. Deze lijn is nu verkrijgbaar bij de Action vanaf € 1,19.

APOTEK huidverzorgingsproducten | ENJOY! The Good Life

Wat ik ervan vind?

Laat ik voorop stellen dat ik geen beautyblogger ben en dat ik dus niet uitvoering kan, en wil ingaan op alle werkzame stoffen e.d. Ik ben in dit geval gewoon een gebruiker, net als jij.

Om eerlijk te zijn heb ik deze artikelen in eerste instantie gekocht om hun uitstraling. Ik vind ze heel decoratief voor in de badkamer en het toilet. Maar natuurlijk is het meegenomen als de inhoud ook nog lekker is. En dat vind ik van wel. Als je niet te hoge verwachtingen hebt, we hebben het hier per slot van rekening over een budget product, vallen ze zeker niet tegen. De geur is prima, de hand & body lotion trekt lekker snel in de huid en de handwash en bath & showergel schuimt voor mij precies genoeg. Wat valt er meer over te zeggen dan dat ik tevreden ben, zeker gezien de alleraardigste prijs 🙂

ENJOY! it…..

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.