ah foam headAlbert Heijn vind ik een geweldige supermarkt. Ik kom er maar weinig. Dat is maar goed ook want ik kom ik altijd weer met producten thuis die ik helemaal niet nodig heb maar die mij heel nieuwsgierig maken. Zoals deze Foam Gel…..

ah foam detail

Als je, net als ik, een enorme fan bent van de douche foams van Rituals zal je deze Gel Foam zeker kunnen waarderen. Het doseren van deze foam werkt op dezelfde manier als die van Rituals. Eerst komt er een compacte gel tevoorschijn die razendsnel veranderd in een grote bal schuim. Als je het schuim op je lichaam aanbrengt ontstaat er een rijke crème waarmee je je lichaam heelijk kunt in masseren.

ah foam schuim

Het prettige van deze foams vind ik dat ze heel zacht en weldadig zijn. In tegenstelling tot de reguliere producten waarbij je een koude klodder doucheproduct op je huid moet verdelen waarvan een deel, nog voordat je het aangebracht hebt,  niet op je lijf terecht komt maar direct in het doucheputje. Maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk 😉

ah foam dispencer

De verpakking vind ik er ook prachtig uitzien. Het zou zeker niet misstaan in een luxe spa. Dan moet je natuurlijk wel even dat helblauwe AH-logo wegdenken…..

ah foam ingre

De foam is verrijkt met een zachtzoet rozenextract en sandelhoutolie. Het verzorgt de huid intensief en geeft een zijdezacht huidgevoel. Het bloemfuitige parfum met tonen van citrus, rozen en lelie geeft een verleidelijke zoetfrisse geur. De geur vind ik heel subtiel en weldadig. Ik kan het dan ook niet laten om steeds even aan mijn hand te sniffen waar ik de tester op gefotografeerd heb. Heerlijk!

Een fles van 200ml kost slechts € 2,49. Er is ook nog een Hammam variant verkrijgbaar. Gewoon bij de Albert Heijn in het beauty-schap of  online verkrijgbaar.

ENJOY!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.