Afternoon Tea meets Viktor & Rolf | ENJOY! The Good Life

Afternoon Tea meets Viktor & Rolf

De wekelijkse lijst met weekendtips van ENJOY!, laten we voorlopig even voor wat het is. Veel leuker is het om elke vrijdag een weekendtip uit te lichten. Dat kan zijn, het leukste plekje om te lunchen, een mooie wandeling met aangename pitstop, fine dining, zelf een boeket plukken, een festival, event, kunst kijken, bedenk het… Als het maar gaat om genieten van het goede leven.

Vorige week hadden we al een bijzonder plekje voor een ontbijtje, lunch of high tea bij Gartine. Vandaag hebben wij voor het weekend een geweldige tip voor een decadente Afternoon Tea in het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam .

Afternoon Tea meets Viktor & Rolf | ENJOY! The Good Life

Viktor & Rolf Afternoon Tea

Tot eind november kun je hier genieten van de exclusieve Afternoon Tea, met als thema Viktor & Rolf. Deze wordt geserveerd in de Peacock Alley van het meest luxe hotel van Nederland, het Waldorf Astoria Amsterdam. De perfecte setting voor de najaarseditie van de alom geprezen Afternoon Tea. Dit keer geïnspireerd op het Nederlandse mode duo Viktor & Rolf.

Afternoon Tea meets Viktor & Rolf | ENJOY! The Good LifeDe bekende signatures van Viktor en Rolf, de strikken, zwarte linten, suikerzoete roze creaties, wax stempels zijn verwerkt in de prachtig gestyleerde taartjes, koekjes, scones en hartige happen. De Cutting Edge Jurk, Action Dolls, Fashion Statements, Flowerbomb en Mariage Collection. En de welkomstcocktail? Die wordt geserveerd in een Flowerbomb falcon!

 

 

Peacock Alley

Afternoon Tea meets Viktor & Rolf | ENJOY! The Good LifePatrychef Vipin Charly en zijn brigade zijn voor deze editie van de Afternoon Tea compleet in de ban van de twee mode iconen en hun ontwerpen. Het maakt deze Afternoon Tea een absolute ‘must-go’ voor fashionista’s en lekkerbekken. Mode en eten komen samen in het prachtige hart van het Waldorf. In de huiselijke sfeer van de Peacock Alley zul je je meer dan thuisvoelen en heerlijk kunnen genieten van deze bijzondere Afternoon Tea.

Afternoon Tea meets Viktor & Rolf | ENJOY! The Good Life

Tot eind november wordt deze Afternoon Tea dagelijks van 15-17 uur geserveerd. Reserveer je in het weekend (vr-zo)? Dan kun je ook nog genieten van ‘live piano muziek’. Deze bijzondere Afternoon Tea kost € 54,50 p.p. en is te reserveren via 020-7184643 of door een e-mail te sturen naar restaurant.amsteram@waldorfastoria.com

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.