Ongelooflijk maar waar…. Ik heb al 100 berichten geplaatst op mijn blog en 1200 mensen hebben een kijkje genomen. Geen idee of dat veel is maar ik vind van wel en dus de moeite waard er even bij stil te staan.

Begin maart begon ik met het blog omdat ik mijn baan kwijt geraakt was en ik dit een heel goed moment vond om nu eindelijk eens een blog te beginnen. Dat wil ik al jaren maar het kwam er nooit van…. geen tijd…. geen inspiratie…. hoe doe ik dat…. en ga zo maar door. Nu ik ruim twee maanden bezig ben heb ik het gevoel of ik er een kindje bij heb. Het geeft plezier, zin, zorg, kost moeite, verantwoording, een lach, een traan, discussie, binding, uiting en ik moet toegeven dat ik veel om mijn blog ben gaan geven….. Met recht….. Enjoy! The Good Life dus…

Het kost mij soms best moeite om elke dag een bericht te plaatsen. Hoewel ik inspiratie genoeg heb….. Natuurlijk is het ook niet nodig maar ik leg nu eenmaal de lat altijd vrij hoog voor mijzelf. Zo leer je veel over jezelf tijdens het bloggen. Ik merk dat ik het graag luchtig wil houden en dat mijn interesses heel breed liggen. Lastig dus om mijn blog een ‘smoel’ te geven. Eigenlijk is dat ook niet de bedoeling omdat ik mij niet vast wil leggen aan één onderwerp en daarom dan ook….ENJOY! The Good Life. Je kunt er alle kanten mee op. Het goede leven is voor mij alles wat ik in het carrousel geschreven heb. Heel ruim dus….

Graag wil ik nog veel meer berichten plaatsen en ik hoop dat ik het blog ook iets persoonlijker kan maken zodat jullie mij beter leren kennen. Dat zal misschien wel even duren want ik laat niet graag mijn ‘inner selfie’ zien. Leuk als jullie ook iets van jezelf prijs geven…. Wat is voor jou bijvoorbeeld ‘The Good Life’?

 • Avatar
  Hazar Chaouni

  The good life.. lastig. Kunnen doen wat je wil zonder zorgen denk ik!

  mei 23rd, 2014 19:47
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.