weekendtips

Almost weekend! Zin om er dit weekend even lekker op uit te trekken? Just do it 🙂

Dé uittips voor dit weekend…..

edelwise

EDELWISE, Amsterdam

Zodra de vijf in de klok zit, is het tijd voor EdelWise. De vrijdagmiddag- en avondborrel waar verrassende acts en muziek in zitten. 

Het historische Sieraad wordt wederom omgebouwd tot het grootste winterterras van Amsterdam waar je kunt borrelen, dineren en dansen tot diep in de nacht. 

Buiten is het freezing koud maar binnen, oelalaaaaaa, daar is het hot & happening!

Entree €10,- kaarten alleen aan de deur
Reserveren voor het diner kan via http://www.edelwise.nl/agenda/
Ingang via Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam

IJhallen markthallen

IJHALLEN, Amsterdam-Noord

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen houdt.

Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Papaverweg 50, 1032 KJ Amsterdam. Vervolgens kunt je lopend over de brug. Het is ongeveer 3 minuten lopen. Parkeren vlakbij de markt kost voor bezoekers vanaf 9.00 uur € 1,30 per uur en een dagkaart is € 7,80. Het gratis NDSM-veer vanaf station Amsterdam Centraal maakt een bezoek aan de markt extra leuk.
Entree is € 4,50 en slechts € 2,00 voor kinderen van 11 jaar en jonger.

Zie hier de post die ik eerder over de IJhallen schreef.

Zaterdag 28 februari en zondag 1 maart kun je terecht in de IJ-Hallen van 9.00 tot 16.30 uur.

IJ-HallenT.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam-Noord

tenue de nimes

TENUE de NÎMES outlet, Amsterdam

Dit jaar organiseert Tenue de Nîmes een tijdelijke outlet waar ze geweldige merkkleding voor kleine prijsjes verkopen. Ben je nog op zoek naar een fashionable outfit haast je dan naar de Jordaan in Amsterdam.

Waar?: Witzenhausen Gallery, Hazenstraat 60. Op de hoek van de Elandsgracht en de Hazenstraat (tegenover patisserie Cornelis). Dit is om de hoek van de Tenue de Nîmes store aan de Elandgracht.

Merken o.a: Acne / Double RL / Edwin / Elvine / Folk / G-star / Lee / Levi’s Made & Crafted / Levi’s Vintage Clothing / Libertine-Libertine / / Morrison / Muttonhead / Muubaa / My Pants / Nigel Cabourn / Notify / Nudie / Penfield / Quoddy / Red Wing Shoes / Royal Republiq / Woolrich / Yarn Unit and many more!!

mixmax brasil

MIXMAX Brasil, Tropenmuseum, Amsterdam – Gezin, Kids

In het Tropenmuseum Junior kun je je tot en met 1 maart 2015 uitleven bij de doe-tentoonstelling MixMax Brasil.

Waan je in Brazilië….
Je loopt over wiebelende planken tussen de luchtwortels van de mangrove. Voor je het weet sta je op een plein met veel deuren en ramen. Je komt op onverwachte plekken zoals een boteco, muziek- en dansstudio en een flessengrot. Ga aan de slag in de mixfabriek en maak een muziekinstrument of kunstwerk.

TROPENMUSEUM JUNIOR

Linnaeusstraat 2
1092 CK AMSTERDAM – website

ENJOY! your weekend.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.