WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 9, 10 en 11 februari 2018

Wat is het koud! Niet dat ik er zelf veel van merk. Ik zit de hele dag met de kachel hoog en mijn been omhoog. Maar iedereen die hier binnenkomt vallen is steevast verkleumd. Als het zonnetje zich laat zien word ik er wel erg blij van. Ik hoop dat, dat het weekend ook het geval is zodat jullie er lekker op uit kunnen trekken. ENJOY! heeft weer een aantal leuke tips voor je verzameld. Hier komen ze…..

kattencafe-kopjes

KATTENCAFé KOPJES, Amsterdam

Het concept ‘kattencafé’ ontstond in 1998 in Taiwan en werd daarna in Japan erg populair. Sinds een aantal jaar waaien de kattenparadijsjes over naar het Westen. In steden als Londen, Parijs, Berlijn, Kopenhagen en New York bezoeken duizenden mensen per dag een kattencafé voor een kop thee en een knuffel.

Vanavond, 9 februari, wordt in het kattencafé de film “Kedi” vertoond. Een kittige documentaire die je onder het genot van popcorn en in gezelschap van acht poezenbeesten kunt bekijken. De film begint om 21.30 uur, maar je bent vanaf 21.00 welkom. Prijs: € 12,50 inclusief popcorn. Stuur een mailtje naar info@kattencafekopjes.nl om een plekje te reserveren. It’s meow-vie time!!

Tijdens normale openingsdagen betalen klanten drie euro entree en kunnen dan twee uur lang hun hart ophalen met een ‘catuccino’ binnen handbereik. Naast taarten en andere zoetigheid wordt er ook een lekkere lunch geserveerd.

 • Wanneer: van wo t/m zo van 10-19 uur. In het weekend is het wel noodzakelijk om te reserveren.
 • Waar: Marco Polostraat 211, 1057 WK Amsterdam 
 • Wat kost dat?: € 3,- entree
 • meer info

weekendtips | ENJOY! The Good Life

FORTUNE FLEA, Amsterdam

Dit weekend is het weer Fortune Flea weekend. Zoë heeft de meest fantastische spulletjes ingeslagen en het zo gestyled dat je alles wilt hebben!, hebben!, hebben! Ik schreef eerder al dit artikel over deze heerlijke snoepwinkel voor vintage-lovers.

>>LEUKE ACTIE! Als je tijdens je bezoek laat weten dat je dit adresje gevonden hebt via ENJOY! The Good Life, dan ontvang je een gratis woonmagazine naar keuze!

 • Wanneer:  vrijdag en zaterdag 10-18 uur, zondag 10-17 uur
 • Waar: Zeeburgerpad 26 BG, 1019 AA Amsterdam
 • Gratis Toegang. Zondag gratis parkeren!
 • meer info

WEEKENDTIPS 9, 10 en 11 februari 2018 | ENJOY! The Good Life

BLOTE VOETENWANDELING, Overveen

Lopen op blote voeten. Niet het eerste dat in je opkomt met deze kou. Maar wist je dat het lopen op blote voeten heel gezond is? Meer dan 200.000 zenuwuiteinden lopen door de voetzool, je kunt je voorstellen welk effect dat heeft op je zintuigelijke beleving en het ervaren van rust. Ontspannen in de natuur op je blote kakkies!

 • Wanneer: zondag 11 februari  en 11 maart van 11-12 uur
 • Waar: Kennemerduinen, zeeweg 12, Overveen
 • Gratis
 • meer info en Aanmelden

LIFE'S A BEACH: EGMOND AAN ZEE

UITWAAIEN IN EGMOND AAN ZEE

Een uitstapje waar je een enorme ‘energy boost’ van krijgt is uitwaaien aan zee. Even lekker met je hoofd in de wind de zilte zeelucht opsnuiven. Juist in deze tijd van het jaar is het heerlijk om een wandelingetje te maken langs de kustlijn. En daarna natuurlijk neerstrijken bij een fijn strandpaviljoen zoals Strandpaviljoen De Zilvermeeuw. Ik schreef eerder een artikel over dit uitstapje dat je hier terug kunt lezen.

Mag het gewoon ‘snert’ zijn… | ENJOY! The Good Life

EEN GROTE PAN SNERT MAKEN

Dit weer vraagt om stampotten, hachee en snert. En het weekend is hét moment om een grote pan van dit lekkers te maken. Je kunt het ook prima invriezen zodat je op een ander moment een lekker makkelijke maaltijd voor handen hebt. Heerlijk na een dagje uitwaaien aan zee of een wandeling in het bos. Het recept voor snert vind je hier.

Heb jij een uitstapje aan de hand van de weekendtips van ENJOY! The Good Life gemaakt? Dat vind ik heel leuk om te zien! Deel je foto via InstagramTwitter of Facebook en tag daarin ENJOY! The Good Life of gebruik #enjoythegoodlife

Mocht je zelf nog een leuke tip hebben voor een komend weekend? Laat het achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

ENJOY! your weekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.