WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 4, 5 en 6 maart 2016

Weekend again! Hoewel ikzelf dit weekend op Texel verblijf heb ik voor jullie een overzicht gemaakt met tips om er op uit te trekken komend weekend. Genoeg te doen weer! Voor mijzelf hoop ik dat het weer een beetje mee zit zodat ik mooie foto’s kan maken en voor jullie leuke tips kan verzamelen voor een bezoekje aan Texel. Geniet van je weekend ‘wherever you are’!

WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

Oesters slurpen bij EAST57, Amsterdam

Elke eerste vrijdag van de maand is het Happy Oyster Hour bij EAST57. Inmiddels is dat uurtje opgerekt tot twee uur heerlijk oesters, wijn en bubbels slurpen.

Van 17.30-19.30 ben je welkom. En voor elk oestertje tik je maar 1 euri af! ENJOY!


EAST57 | Eerste Ringdijkstraat 2 | Amsterdam | website


weekendtip | ENJOY! The Good Life

NOORDERMARKT, DE WELDAAD & WINKEL43, Amsterdam

Elke zaterdag wordt op de Noordermarkt de biologische markt gehouden. Dit is Amsterdam op z’n best. Zo’n zeventig kramen van veelal biologische boeren verzamelen zich hier met de allerlekkerste waar. Kazen, groente, brood, kruiden, ambachtelijke en duurzame producten, lekkere hapjes maar ook curiosa, sieraden, boeken etc.

Natuurlijk mag een bezoek aan Winkel43 voor de lekkerste appeltaart van Amsterdam niet ontbreken en ook is een bezoekje aan De Weldaad zeker de moeite waard. Beide gevestigd op de Noordermarkt.


 Elke zaterdag van 9.00 – 16.00 uur op de Noordermarkt. 


weekendtips | ENJOY! The Good Life

BIG WINTERSALE, Het Kaufhaus, Amsterdam, Utrecht & Arnhem

Ok, eerlijk is eerlijk, echt winter is het zeker niet geweest. Des temeer reden om de “winter” met een klapper af te sluiten!! Je kent ‘m wel, op zaterdag 5 en zondag 6 maart a.s. is het weer BIG WINTER SALE! In Amsterdam (Eerste Sweelinckstraat 21, Mini winter sale in de nieuwe shop aan de Haarlemmerdijk 152-154), in Utrecht (Achter Clarenburg 32) en in Arnhem (Roggestraat 28).

De gehele dames en heren wintercollecties aan kleding en schoenen gaan in de sale. De prijzen gaan nog een tikkeltje naar beneden, met kortingen die oplopen tot -50%!! En en en, natuurlijk ook een sneak peek van de nieuwste voorjaarscollectie! Bereid je voor op een weekend gevuld met heerlijk winterspul, een beetje zomerspul, dansbare platen, ijskoude drankjes en delicious bites.


Op zaterdag 5 maart zijn open van 10.30 uur tot 18.00 uur en op zondag 6 maart zijn de shops open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer info check de website 


 

weekendtips | ENJOY! The Good Life

SOPHISTICATED FAIR FASHION, De Hallen, Amsterdam

Ter ere van de lancering van de webshop vindt er op 5 & 6 maart een Sophie Stone pop-up plaats in De Hallen in Amsterdam. De pop-up store is 2 dagen geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur. Hier is de eerste Sophie Stone collectie te koop met 10% introductiekorting en worden er feestelijke hapjes en drankjes aangeboden!

Sophie Stone: mode en accessoires van opkomende duurzame merken met een urban, vrouwelijke en stijlvolle look.


Sophie Stone Pop-up store | De Hallen | Hannie Dankbaarpassage 5 | Amsterdam | website


sunday market mrt

SUNDAY MARKET, Westergasterrein, Amsterdam

Spring is in the Air!
Shoppen voor art, fashion & design bij vele mooie stands. Funky products, lekkere hapjes, live music & lots more!

Buiten worden er diverse optredens gegeven en jamsessions gehouden. Er is een minimuseum, bierproeverij, live palingroken, chutneys proeven bij Simone’s Kitchen en een wijnproeverij bij de mobiele wijnbar Proefgoed.

Binnen presenteren de studenten van de HVA hun innovatieve ideeën en concepten binnen het thema ‘Vintage’. Laat je toekomst voorspellen door Karin Konijn, je haar knippen bij funky kapster Judith, of gratis tattoos aanbrengen bij Chique Tattoos.

Aan de kids is ook gedacht met workshops Snoephuisjes versieren, pimp je hond of je laten schminken bij Smoelies.

De muziek wordt verzorgt door Soul & Funk DJ Ray.


  • Waar: Zuiveringshal West en buiten in de straatjes eromheen, Westergasfabriek, 1014 BE Amsterdam
  • Wanneer: zondag 6 maart van 12.00 – 18.00 uur
  • Wat kost dat: noppes! De entree is gratis 🙂
  • Meer info: website

 ENJOY! your weekend

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.