WEEKENDTIPS | ENJOY! The Good Life

Héeeeeee, wat leuk dat je zo vlak voor het weekend even de site van ENJOY! The Good Life checkt voor de leukste weekendtips. Het belooft een prachtig weekend te worden dus we kunnen lekker naar buiten. En er zijn zat leuke festivals en evenementen. Ik heb er een aantal voor je geselecteerd…..

Amsterdam kookt

Amsterdam Kookt, NDSM werf

Amsterdam is deze zomer een nieuw foodfestival rijker. T/m zondag 2 augustus vindt op de NDSM-werf de 1e editie van Amsterdam Kookt plaats. Culinair en cultureel genieten op deze prachtige plek aan ’t IJ, waar de zon pas laat in de avond ondergaat. En dat zonder toegangskaart, want het festival is gratis te bezoeken.

De ingrediënten van Amsterdam Kookt zijn de meest exclusieve Foodtrucks, waanzinnige optredens van bekende artiesten als Kris Berry en Handsome Poets, gecombineerd met kookworkshops en demonstraties van topchefs en foodfanaten. Dit uiteraard onder het genot van een goed glas wijn of een heerlijk koud biertje. Een must voor iedereen die van het bourgondische leven houdt!

Voor meer info kijk hier.

landjuweel festival

LANDJUWEEL FESTIVAL, Ruigoord, Amsterdam

Voor een dagje uit waarbij je eigen creatieve inbreng centraal staat komt je naar het Landjuweel Festival in het kunstenaarsdorp Ruigoord (in het Westelijk Havengebied in Amsterdam).

Van kunstenaars tot theater artiesten en dus ook je eigen creatieve bijdrage bieden een unieke, creatieve en speelse belevenis. Dit alles vergezeld van muziek door internationale bands en DJs.

Bijzonder onderdeel van het festival vormt de Beeldenroute over het hele festivalterrein, waarbij het publiek non-stop geprikkeld wordt door de talenten van de kunstenaars die zich langs de route opgesteld hebben.

Ook voor kinderen vormt het festival een leuk uitje dankzij het kinderprogramma inclusief Kinderbeeldenroute, voorstellingen en leuke activiteiten.

Check de website voor meer info

GAY PRIDE & CANAL PARADE, Amsterdam

De Canal Parade in Amsterdam is het hoogtepunt van de jaarlijkse Gay Pride, met uitbundig versierde dekschuiten en niet minder uitbundige opvarenden en bezoekers langs de kant. Dit jaar vindt de Canal Parade op zaterdag 1 augustus 2015 plaats.

Uitbundige grachtentocht

Nergens anders ter wereld vind je een festival dat vergelijkbaar is met de Amsterdam Gay Pride. Probeer op de laatste zaterdag van de Gay Pride tijdens de Canal Parade een plekje langs de grachten van Amsterdam te vinden, want dan varen er meer dan tachtig boten langs waarop dj’s en creatief en kleurrijk uitgedoste vaarders dansen, zingen, feesten en drinken. Zo viert Amsterdam de vrije geest van de stad, waarin hetero’s, homo’s, lesbiennes en transgenders samenleven. Als toeschouwer kun je dat feestje ook prima voortzetten aan de kades van de Prinsengracht en de Amstel.

Voor alle info check de website.

Fotocredits @Allstarentertainment.nl

surfschool

Fun for Kids!…. SUNDAY SURF CLUB, Bergen aan zee.

Elke zondag van 10.30 tot 12.00 uur kunnen Kids van 6 tot 16 jaar leren golfsurfen onder begeleiding van echte golfsurf instructeurs.

Dit jaar zullen werken ze met verschillende surflevels. Na het behalen van een surfniveau mag je door naar het volgende Surflevel. Elk surflevel wordt bijgehouden op je surftificate. Dit is jouw echte surfrapport!

Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Gewoon even voor de starttijd aanwezig zijn. Je krijgt dan een surfboard en een wetsuit. En met een groepje leuke jongens en meisjes van je eigen niveau ga je de golven pakken.

de jongens bergen

De kosten bedragen 10,- per kind. Dat is inclusief wetsuit en board. Have Fun! En…. papa’s en mama’s kunnen lekker chillen bij Beachclub De Jongens. Iedereen blij.

Voor meer info check de website van Surfschool Bergen aan Zee

ENJOY! your weekend.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.