WEEKENDTIPS 21, 22 en 23 september 2018 | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 21, 22 en 23 september 2018 | ENJOY! The Good Life

WEEKENDTIPS 21, 22 en 23 september 2018

Het weekend gaat onstuimig en nat worden als ik het mag geloven. Dus dit weekend voornamelijk uitstapjes die binnen zijn. Het is weer van alles en nog wat en voor iedereen wat wils. Hier komen de weekendtips van ENJOY!….

WEEKENDTIPS 21, 22 en 23 september 2018 | ENJOY! The Good Life

Gek op brocante? Ga dan dit weekend naar De Bosrand in Soest

Een beetje speuren tussen oude spulletjes. Je huis weer gezellig maken voor het najaar. Of gewoon een leuk uitstapje. Twaalf brocanteurs uit binnen- en buitenland zijn present met de mooiste vondsten. Je maakt kans op cadeaubonnen. Er zijn vele koopjes en er is prima catering ter plaatse.

 • Wanneer: zaterdag 22-9 van 10-17 uur en zondag 23-9 van 12-17 uur
 • Waar: De Bosrand, Wieksloterweg 37 in Soest
 • Gratis Toegang
 • meer info

NAJAARSMARKT Hortus Botanicus, Amsterdam

Ben je nog nooit eerder in de Hortus Botanicus van Amsterdam geweest? Dan is dit het moment! Dit weekend wordt de traditionele najaarsmarkt gehouden in de tuin van de Hortus. Je kunt je hart ophalen bij de vele kramen waar groene ondernemers hun producten aanbieden. Planten, kwekers, zaden, honing, jam…. Je vindt het allemaal in de Hortus én je kunt gelijk een bezoek brengen aan dit speciale plekje in Amsterdam.

WEEKENDTIPS 21, 22 en 23 september 2018 | ENJOY! The Good Life

Rommelmarkt, Bring your own kleedje, Amsterdam

Komend weekend voor de laatste keer Rommelmarkt bij QRU in Amsterdam-Oost. De markt is binnen en DJ Hennie zorgt voor de muziek. Op zoek naar een juweeltje bij QRU.

 • Wanneer: zondag 23-9 van 10-17 uur
 • Waar: CRU, Cruquiusweg 140, 1019 AK Amsterdam
 • Gratis toegang
 • meer info
WEEKENDTIPS 21, 22 en 23 september 2018 | ENJOY! The Good Life

Naar de bios – The Children Act

Fiona Maye (Oscar®- winnares Emma Thompson) is een gerespecteerd rechter van het Hooggerechtshof waar ze bekendstaat om haar professionele en weloverwogen uitspraken binnen het complexe familierecht. Wanneer haar huwelijk met Jack (Stanley Tucci) lijkt te bezwijken onder haar toewijding voor het vak stort Fiona zich op een ingewikkelde zaak. De 17-jarige Adam (Fionn Whitehead, Dunkirk) heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of dat het recht op vrije wil toch zwaarder weegt. Haar uitspraak heeft hoe dan ook grote gevolgen voor hen beiden. The Children Act van regisseur Richard Eyre (Notes on a Scandal) is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan (‘Atonement’), die tevens het scenario schreef voor de film.

DIY: Botanische wandbordjes | ENJOY! The Good Life

DIY Botanische wandbordjes maken

Als je van DIY projectjes houdt dan is dit een leuke voor een regenachtige dag. Samen met je kinderen of een vriendin een beetje kleien. Eerder deelde ik al hoe je deze wandbordje heel makkelijk zelf kunt maken. Je vindt het artikel hier met daarin hoe je zelf lekker aan de knutsel kan.

BOTERKOEK MET CITROEN EN ROZEMARIJN | ENJOY! The Good Life

Bak een boterkoek!

In het weekend iets lekkers bakken is een favoriete bezigheid hier in huize ENJOY!. Op de website vind je talloze makkelijke en wat moeilijkere bakrecepten. Deze boterkoek maak je in een handomdraai. Hier vind je het recept.

Dit waren de leukste tips voor dit weekend. Als je zelf een tip hebt voor een komend weekend, laat die dan hieronder achter in de comments of stuur een mail naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com en wie weet vind je jouw tip terug in een komend overzicht.

Wil je graag jouw bedrijf of event promoten via ENJOY!? Dat kan door middel van een mooi artikel op de website. Kijk voor de mogelijkheden in het tabblad ‘samenwerken’ of neem contact op door een mail te sturen naar enjoythegoodlifeblog@gmail.com

Foto credits: ENJOY! The Good Life, Hortus Botanicus, QRU, De Bosrand.

ENJOY! your weekend

 • Avatar
  Aletta

  Leuke tips, hier veel wasjes draaien met wat strijkwerk. Spaar het meestal op, al die mini wasjes is ook nix. (M was weekje weg voor business) En morgen de oudste aanmoedigen bij de Dam tot Damloop. Twee jaar geleden liep zijn vader de Engelse mijl, vorig jaar heeft hij de nightloop gedaan en nu gaat ie voor de echte Engelse mijl.
  Fijn weekend groetjes AlettA

  september 22nd, 2018 9:06
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Wat een sportievelingen! Knap hoor. Kleine wasjes, grote wasjes…..

   september 25th, 2018 21:42
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.